Лечение чрез масаж – добавката, от която имате нужда

July 23, 2015 | Автор: | Публикувано в Здраве

Много често се случва да пренебрегнем своето здраве поради динамичния живот, който живеем. Казваме си, че неудобството и болките в тялото, следствие от натоварването, на което се подлагаме, ще преминат също толкова лесно, колкото са се и появили.

 

За жалост понякога те се задълбочават и се стига до лечение, предписано и одобрено от лекаря Ви, което да върне организма в нормалното му състояние. То обаче може да се проточи в зависимост от проблема, а на Вас Ви се иска просто да се чувствате удобно и отпочинали отново.

 

Ние от център за масаж FIZ София сме готови да Ви докажем, че човешкото докосване може не само да спомогне за лечебния процес, но и в комбинация с активното лечение бързо и ефикасно да подобри Вашето здраве, като междувременно е туширало напълно или смекчило болките и преумората.

 

Предлагаме на Вашето внимание специален лечебен масаж, извършен от квалифицирани специалисти и съобразен точно с Вашето оплакване, който да Ви изпълни с усещане за отпускане на напрежението и да въздейства на засегнатото място в дълбочина, регенерирайки естествените функции на организма.

 

Не ни вярвате? Стотици наши доволни клиенти споделят за чудотворния ефект на нашите масажи и за това как са си върнали усмивката и радостта от движението без болка. Това е така, защото стимулирайки най – големия орган на тялото – неговата кожа – се оказва влияние и върху различните системи в организма, докато достигнете необходимия баланс.

 

В добавка към предписаното Ви лечение, нашите пакетни масажни услуги ще възстановят силите Ви и ще помогнат за ускоряването на процесът на оздравяване.

 

При нас Вие ще получите индивидуална консултация и професионално изготвена програма спрямо активното лечение, което е предписано, за да можете да постигнете резултатите, които желаете.

 

Център за масаж, кинезитерапия и физиотерапия FIZ на http://fiz.bg/ .