Лазери за подмладяване и хиалуронови филъри за справяне с бръчките

June 28, 2017 | Автор: | Публикувано в Здраве, Мода

Лазери за подмладяване що за понятие е това? Днес лазерите намират широко приложение не само в стоматологията, но и в естетичните процедури за лице и тяло. И тъй като няма човек, който не би му се искало да остане по-дълго време по-млад, използването на лазерни процедури за подмладяване е търсена услуга. От години насам иновативното присъствие на марката Фотона на пазара, предлага лазерни решения за широка гама от естетични процедури. Освен с лазер, борбата с бръчките и удачното подмладяване, могат да бъдат постигнати с хиалуронови филъри от ново поколение. Те носят марка Perfectha и са удачния избор за една по-дълготрайна естествена красота.

Лазери за подмладяване специфика и видове предлагани процедури

Както вече споменахме от много години насам Фотона е марка, символ на качество, иновация и рентабилност. Нейните постоянно развиващи се технологично лазери, изведоха естетичните процедури в 21 век на едно много високо ниво. Лазерите за естетични процедури тип Skinlight, въведени още през 1994 година, комбинират две дължини на лазерната вълна – YAG ER и ND. Благодарение на това резултатите от разнообразните естетични процедури с лазер, бяха значително подобрени и продължават да се подобряват. Така днес на прага на всекидневна технологична революция, лазерните естетични процедури са многообразни. Те включват подмладяване, обезкосмяване, заличаване на белези, справянето с проблемното хъркане, премахване на татуировки, моделиране и още много неща.

Лазери за подмладяване са едни от най-често търсените процедури. Те по своята същност подпомагат клетките на кожата да се регенерират по естествен път. Така производството на колаген, хиалурон и еластан в кожата е засилено, а тя отново функционира сякаш сте на двадесет, дори и да сте на петдесет. Още на 20 години производството на колаген драстично намалява. Ако не се вземат мерки, скоро първите следи на времето са по лицето ви. Особено в областта на челото, около очите, шията, устните и скулите нещата се развиват лавинообразно и днешната лека бръчка, утре е дълбока следа. Затова, колкото по-рано започнете естетичните лазерни терапии за подмладяване, толкова по-добре. В кожните клетки, фибробластите са отговорни за производството на така важния колаген. Именно тях естетичния лазер с определена честота и дължина на вълната стимулира и дразни, за да се регенерират и то не еднократно. Клетките на кожата ви стават млади отново, затова и бръчките са загладени, а облика значително по-младежки с помощта на лазера за подмладяване.

Хиалуронови филъри за премахване на бръчки и попълване на устни, скули и скулптиране на лице

Освен колагена, като най-важна съставка на кожата и запазването и млада, хиалуроновата киселина също изиграва важна роля. Нейното производство и големи количества, които усвояваме, запазват кожата еластична, гладка и здрава. Над 50% от клетките ни са вода, кожните клетки имат най-голямо съдържания на хиалуроновата киселина и затова, когато с възрастта производството и намалява – бръчките са все повече. Днес освен ботокс инжекциите, които са остарял метод и опасен за попълване на бръчки и оформяне на лице – можем да се възползваме от филърите. Те биват два вида основно, на база човешки колаген и на база хиалуронова киселина. Филърите с естествено синтезирана хиалуронова киселина, от най-високо качество, като Перфекта са идеалния избор. Те се инжектират подкожно без болка, без упойка и ефекта от тях е моментален.  Хиалуронови филъри може да ползвате за процедури по уголемяването на устни, попълването на дълбоки и повърхностни бръчки, оформяне на скули, около очен контур и брадичка.

Самия филър предразполага мястото, на което е поставен подкожно, да създаде силно омрежена структура от хиалуронова киселина, като така видимо заглади кожата, регенерира клетките и съживи лицето ви за нов живот. Има различна трайност на хиалуроновия филър, като тя достига до година или две максимум. Самата хиалуронова киселина по естествен път се усвоява от кожата и не предизвиква никакви алергии или несъвършенства. Просто дори в обедната си почивка, може да се подложите на естетичната процедура, защото тя е много бърза и не оставя следи от зачервяване или подуване по лицето ви. Само едно перфектно оформяне, повдигане или уголемяване, в зависимост от вашите собствени желания. Затова и хиалуроновите филъри са толкова практични, търсени и ефикасни.

 

Оставете своя коментар

Трябва да влезете в сайта за да оставите своя коментар.