Курсове и уроци по английски от Давитоз

Как можете да научите английски език? Един от най-лесните начини е да посещавате частни уроци или курсове по английски език. Точно за това днес ще ви направя кратка презентация на езиков център Давитоз. Езиковият център се намира в два от най-големите български градове – Варна и Бургас. Разбира се, всички желаещи да учат в Давитоз и нямат възможност да посещават занятията на място в центъра, могат да се възползват от опцията за онлайн курсове по английски. Назначават се индивидуални сесии с предварително уговорени дата и час, а самото занятие се провежда по Скайп. При успешно положен изпит след края на обучението, което трае различно, спрямо нуждите на курсиста, от езиковата школа се издава индивидуален сертификат, удостоверяващ нивото на владеене на езика. Всеки сертификат е международно признат и може да се използва в чужбина.

За какви изпити можете да се подготвите в Давитоз? 

В школата се извършва и подготовка за абсолютно всички ежегодишни изпити на University of Cambridge,  Англия. Ако разбира се, имате нужда от подготовка за някой специфичен тест, като GMAT например, обърнете се към техните специалисти – те ще ви помогнат. А тук можете да откриете подробна информация за всички уроци и курсове по английски – http://www.davitoz.org/kursove%20po%20anglijski.html. В дъното на страницата има форма за запитване, така че можете лесно да се свържете с екипа.

По принцип няма ограничение по отношение на нуждата на курсистите. Има кандидат-курсисти, които искат да повишат оценката си в училище. Има други, които желаят да подобрят устния английски език. Има и трети, които искат да кандидатстват в европейски или американски университети, където успешно положени SAT или TOEFL изпити имат силата на успешен входен тест. При тях, разбира се, е много важен и успехът, който кандидат-студентът е постигнал в гимназията.

Има ли възрастова граница за курсистите?

Не. Ученици, студенти, работещи – всичките те са курсисти в Давитоз. Оформят се различни възрастови групи, спрямо целите на учениците и така се получава максимално ефективно обучение. Разбира се, има и индивидуални сесии с по 1 курсист.

Какви са преподавателите?

Тъй като преподавателите са най-важната част от обучението, в езиковия център обръщат наистина специално внимание при селекцията на преподаватели. Всичките те са филолози, активно практикуващи английски език или в бизнес среда, или в училище, или като преводачи. Педагогическия подход е друго качество, което се цени изключително много в школата. Повечето от преподавателите посещават редовно Англия, което от своя страна предпоставка е за предоставяне на актуални знания, съобразени с темповете на промяна в Обединеното Кралство.

Каква е цената на курсовете по английски?

Цените се определят индивидуално. При едно сравнение на цените с другите езикови центрове, ще откриете че в този център цените са някъде по средата – нито прекалено високи, нито прекалено ниски. Политиката е да се предоставя максимално добро обучение срещу умерена цена, която да е по силите на повечето хора желаещи професионално или лично развитие.

 

 

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment