Кучета обяви – какво казва изборът на куче за стопанина

November 26, 2014 | Автор: | Публикувано в Дом и семейство

От куче до куче има разлики. Въпреки това ако сега разглеждате обяви за кучета навярно имате план да притежавате такова. Ако все още не сте избрали каква порода да е новият ви четириног приятел, предлагаме ви да разгледате списъка по-долу:

Ротвайлер – тази порода кучета са решителни и силни. Такива са и техните стопани. Самият вид на ротвайлера вдъхва респект и уважение у околните, а видът му смразява кръвта на злонамерените и недоброжелателно настроени. Стопаните на такива кучета са лоялни, разбрани и приятелски настроени. Негативната страна на тези хора е бързо запалилата им възбудимост и гневност, когато някой ги ядоса.

Дог – собственикът на тази порода кучета от обяви са отговорни и добродушни. Те са отдадени на работата си и са склонни да вложат всичко, на което са способни. Интересуват се от всичко, любознателни и любопитни. Такива хора, които гледат в дома си дог са сериозни и обичат да релаксират у дома с четириногия приятел.

Питбул – това е породата кучета от обяви, която се стреми към вечно одобрение в очите на околните. Стопанинът на тази порода е жизнен, смел и вечно търсещ обичта на околните. Страхотни към близки, деца и възрастни, тези хора са всеотдайни и за домашният си любимец.

Мопс – много често тази порода е сравнявана с клоунският вид. Стопаните им са всели и своенравни хора, които живеят на пълни обороти, а сред любимите им занимания са масажи, процедури и подобни техники за пълен релакс.

Доберман – силно, решително, сериозно е това куче. Собственикът на подобно четириного е лидер и желае да контролира всичко. Според тези сопани целите оправдават всичко останало, затова и се спират именно на добермана.

Немска овчарка – тази порода не обича да общува с непознати, но когато опознае някого и го хареса му става пръв приятел. Собственикът на подобна порода кучета са предани приятели и винаги защитават онези, които ги харесват и се грижат за тях.

Понтериер, Сетер, Ваймаранер – добродушни, пъргави и активни в живота. Такива са и техните стопани. Обичат да ловуват на открито и това е хоби и на стопанина и на кучето му. Имат голямо ниво на интелигенция, мотивират се лесно и се впечатляват от много неща. Не е тайна и че лесно могат да бъдат отегчени, ако не им се угоди на интереса.

Мелез – собственикът на тази порода е любвеобилен, грижовен, разкрепостен. Те не харесват строгите неща, стерилните и детайлите. В свободното си време такива хора се отдават на благотворителност и имат всестранни интереси.

Пудел, чихуахуа и декоративни кучета обяви или по поръчка могат да станат собственост на хора с лоялност, адаптивност и гъвкавост. Тези хора успяват да извличат полза от всичко, а самите животинки са чисти, спретнати и стерилни. Така изглежда и домът на подобна порода кучета и неговият стопанин.

Оставете своя коментар

Трябва да влезете в сайта за да оставите своя коментар.