Консумативи за принтери hp

При ползване на принтери HP, както и други модели печатащи устройства, консумативите са от голямо значение. От тях зависи както качеството на изпринтените текстове и изображения, така и работата на принтера.
Оригиналните консумативи за принтери HP са най-добрия избор за качествен печат и работа на устройството.

Предимства на оригиналните консумативи за принтери HP

Спестява се време и пари
Неоригиналните консумативи се предлагат на цени, които после се оказват неокончателни. Оригиналните консумативи за принтери HP винаги се предлагат на най-добра окончателна цена и стойност. Имайки предвид ефективността им на работа и продължителността от време, с което устройството работи с тях.

Единствени по качество и надеждност
Качеството, което възпроизвеждат оригиналните консумативи за принтери HP, е неподражаемо. Те са изработени специално за печатащите устройства HP и съответните им модели, което е причината единствено при работа с тях да се постигне такова качество на печат и работа.

Природосъобразност
Всички консумативи за принтери HP са изцяло създадени според политиката на HP за опазване на природата. Повече от 80% от касетите за мастило на HP и 38% от тонер касетите са изработени от рециклирани материали. Използваните материали за изработката им са от 33% до 70% рециклирани суровини.
HP е разработила производствени програми, благодарение на които хардуерът получава шанс за нов живот. Фирмата рециклира продукти, само ако те не могат да бъдат използвани подробно.

Точка на топене на тонера
Оригиналните тонери на HP се топят и впръскват бързо, като защитават както отпечатаното, така и принтиращото устройство.

Перфектно монтиране
Всяка оригинална касета на HP за съответния модел принтер е изработена да съответства най-точно на него – по размери, скорост, греене при принтиране и вид хартия.

Статично електричество
Това е силата, с която се получава всяка точка, тире и десетица върху страницата. Оригиналните тонер касети превръщат статичното прилепване от проблем в решение на печата.

Точни цветове
Само с оригинални тонери на HP цветовете са най-откроени и точни. За да се получи оранжев цвят например, е необходима точна комбинация от жълто и магента. HP тонерите са изработени така, че да създават най-реалистичен оранжев цвят от тези два цвята.

Защо да се използват оригинални консумативи за принтери HP

Най-добра стойност
Печатането с оригинални консумативи винаги струва по-малко като крайна цена.
Гарантирано най-добро качество
Всичко, което е изпринтено с оригинални консумативи, е с отлично качество.
Съдействие
Когато се използват оригинални консумативи на HP, може да се разчита на пълен съпорт от консултанти на фирмата или чрез помощния раздел в сайта.

Използвайки computer-store.bg всички потребители, избрали оригинални консумативи за принтери на HP, както и всеки друг продукт от сайта, могат да разчитат на отлично следпродажбено обслужване и професионално консултиране.
На разположение в сайта са телефони, имейл и форма за запитвания, както и чат връзка.
Всички стоки, поръчани от онлайн магазин Computer-store.bg, се доставят безплатно. Поръчките се приемат и обработват по всяко време на деня. Начините на плащане са изцяло съобразени с предпочитанията на клиентите – в брой при доставка, по банков път или на разсрочено плащане с банков превод при сключен предварително договор с фирмата.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment