Коледните декорации, които всеки обича

Когато става въпрос за коледни украси, в днешно време всеки експериментира според вкуса си, стила на интериора, декоративните мазилки и дизайнерските декорации, които вижда по магазините.

Ние ви предлагаме една интересна селекция от коледни декорации, които да пробвате този декември, за да направите още по-магичен празника у дома.

 • Богато украсени гирлянди – те са идеален начин да декорирате както интериора, така и екстериора. При това ги има във всякакви цветове, включително и наподобяващи зелени клонки.
  • Старите винени шишета – перфектна идея, която да съживи стъклените шишета от вино, които смятате за непотребни. Всъщност с малко декорации и панделки, можете да ги превърнете в креативни свещи, които да допълнят красивата ви всекидневна.
  • Стъклени бурканчета – те са страхотни за декорации, оосбено на коледна тематика. Може да поставите вътре свещички или просто цветни и светещи декорации, за да сътворите приказна празнична атмосфера. Дори да напълните цветни бурканчета с малки късметчета за гостите, то със сигурност ще предизвикате страхотно коледно настроение у дома.
   • Коледни чорапки – да окачите на камината или другате в стаята коледни чорапки е любимо приготовление на децата. Освен че ще зарадва малчуганите, но и придава неповторимия коледен дух в семейството.
   • Мини коледни дръвчета – страхотно допълнение за интериора, при това – за всяка една стая в дома. Можете да направите собственоръчно елхички или просто да закупите готови декоративни дръвчета, които да се съчетая с декоративните мазилки на стаята.
Директория за статии Blogomania.org
Add a comment