Кои ще са актуалните цветове през пролетта ?

rag-bone-pinafore-roklq

Както всяко едно начало на моден сезон и тази година експертите в областта на дамски дрехи са вперили своят взор към близкото бъдеще – и с особено внимание към предстоящата пролет. Всяка година, водещите дизайнери се стараят да подберат най-актуалните и модерни материи и да проектират колекции със запомнящи се и атрактивни модели. При решаването на тази задача, най-важният фактор без съмнение е правилият избор на цвят. Актуалните цветове при дрехите се променят всяка година, затова е необходимо да сте постоянно информирана и осведомена.

Стилът, актуален през 60-те ще бъде отново на мода. Предстоящата пролет ще се характеризира с наситеност от кафяви и оранжеви нюанси. Тези два цвята създават усещане за спокойствие и душевен мир – напълно в стилът на 60-те.  Една ретро рокля в оранжево, в съчетание с подходяща чанта и аксесоари – ще ви накара да се пренесете в онова отминало време. Ако изберете син цвят, несъмнено ще предадете нотка на изтънченост и деликатност във визията си. Заложете смело на рокли с такъв цвят. Те ще са особено актуални.

Но все пак говорим за пролет нали? В този ред на мисли, не трябва да пренебрегвате класическите пролетни цветове. Това са жълто, червено и зелено. Изберете дамска тениска или дреха в този цвят за да се отличите с една свежа пролетна визия. Жълтото е слънчев цвят, а зеленото – напомня за свежа пролетна трева. Едни стилни дамски дрехи освен в свеж цвят, трябва да бъдат и от лека, ефирна материя. Затова заложете на копринени и леки памучни тъкани. Време е да захвърлите дебелите пуловери, които сте носили през зимата. Напоследък е все по-модерно, да изразяваме близката си връзка с природата и земята. За това, подходящи са натурални земни цветове – сиво, кафяво, маслиново.

Накратко, изборът на цвят е също толкова важен колкото и на кройка или материя. При един неподходящ избор на дреха, вие може да изглеждате абсолютно не на място и в тон с темата на партито. Затова винаги се съобразявайте с цветът дамски дрехи които носите и не на последно място – с нашите съвети за съвременна визия. Следете нашият блог за модерни дрехи и бъдете осведомена и в крак с модата. Не забравяйте да актуализирате гардеробът си!

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment