Клиновете като модни дрехи

Очевидно клиновете са удобен и многофункционален елемент от дамския гардероб, който замества панталоните и чорапогащниците, а може да се използва и при спортни тренировки. Модните създатели на облекло отдавна са признали тяхната практичност и редовно представят на обществеността оригинални модели. Предстоящият сезон не прави изключение, а клиновете затвърдиха позицията си в света на модата.

Имидж стилистите казват, че удобните клинове ще подхождат на всяка жена. Основното нещо е правилният избор на модел според следните характеристики:

– размерът;

– Цвят;

– печат;

– декор.

Освен това има няколко препоръки, които да помогнат да се скрият недостатъците и да се подчертаят предимствата:

– Тънък силует – избираема дължина до коляното;

– Нисък ръст – до глезена, така че краката визуално изглеждат по-дълги;

– Пълнота – тъмни тонове, за да не акцентират върху дисбалансите.- Какво са предложили дизайнерите през предстоящия сезон

Тенденцията на модния подиум са ярки нюанси и капри клинове.

Всеки, който иска да изглежда особено и обича да се откроява в тълпата, се препоръчва да закупи клинове, изработени в ярки цветове.

дамски клинове evizabg.com

Сложен флорален орнамент е идеален за млади момичета. Това е рисунка, която подчертава индивидуалността и харизмата. Текущият сезон ще зарадва любителите на такива рисунки с голям асортимент, тъй като много дизайнери ги взеха за основа.

Кожените дрехи са смела визия, която една жена може да създаде, но не всеки може да се осмели да излезе. Това обаче е чудесен вариант да покажете на обществото, че можете да изоставите наложените догми и да покажете собствения си вкус. Затова не се отричайте от себе си.

Много модни дизайнери изоставят монотонността, зарадвайки феновете с нови цветови нюанси и модели. Александър Уанг, основател на едноименната марка и лауреат на наградата на Fashion Fund от CDFA, следва модните тенденции и предлага модели в контрастни цветове, като използва геометрични шарки като шарки. В такива модели можете да се покажете на вечери в диско стил. В такива модели можете да се покажете на вечери в диско стил.

С какво да носите

Имайки модерни клинове в гардероба си, можете да вземете такива елементи от гардероба, от които можете да създадете образ, както за всеки ден, така и за офиса:

– блузи в деликатни нюанси;

леки тениски;

удължени якета;

– дискретни обувки на висок ток;

удължени ризи;

– обемни жилетки;

туники.

Този сезон не трябва да се ограничава по никакъв начин до един чифт. В крайна сметка гамашите са опция за всички случаи. Гардеробът не трябва да съдържа само класически модели, с които можете да създадете модерен ежедневен стил. Клин с различни декори ще внесат искра на иронична игра в една възрастна визия и ще й придадат повече елегантност. И всичко това, защото те:

– всички предимства на фигурата ще бъдат благоприятно подчертани;

– дайте на собственика си великолепен лък;

– ще ви помогне да създадете прекрасни изображения при всяко време.

И още един малък съвет: препоръчително е да изберете безшевно бельо под клин.

Защо клиновете са удобни?

Независимо от стила, който предпочитате, клиновете са не само практични, те могат да се нарекат икономичен вариант за всички случаи. Цената на качествените панталони днес е доста висока, както и чорапогащниците. Последните, дори и въпреки кокетния чорап, често се чупят на най -неочакваните места.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment