Klimaticite.bg

Klimaticite.bg e нова онлайн платформа, предназначена за широк кръг от потребители, като основната мисия е да предостави необходимата пълна информация за всички типове климатици и климатични системи. Проектът е създаден с цел да се оптимизира директната онлайн търговия и да се превърне в лесен, достъпен и бърз начин за пазаруване.

Адаптивният дизайн е съобразен с последните тенденции в стилизирането на сайтове, което позволява на потребителите да го зареждат през устройства с различна резолюция като настолни компютри, таблети, мобилни телефони и други, без да се променя качеството и визията му. Благодарение на този вид иновативен подход се постига лесно четене и навигация с минимално оразмеряване независимо от устройството, през което се зарежда.

Категориите са ясно разграничени и структурирани, което позволява изключително бързото намиране на продуктите.

Детайлната презентация на всеки един продукт е придружена от подробно описание на техническите параметри, снимков и видео материал, инструкции за експлоатация и мнения на потребители. Информацията, която се предоставя на клиентите, е висококачествена и достоверна, прецизно подбрана от експертите, които работят за компанията. По този начин всеки потребител, който желае да закупи климатик, ще бъде максимално ориентиран и информиран.

За още по-голямо удобство предоставяме на клиентите специална секция с полезни съвети. От нея може да научите практични трикове за поддръжката на вашия климатик.

Основни предимства на иновативната платформа klimaticite.bg са оптимизираните начини за избор на климатик посредством функциите филтри и сравнение. Всеки потребител има възможност да филтрира климатиците по цена, квадратура, сезонен коефициент на отопление и охлаждане. По този начин бързо и лесно ще намерите най-подходящия климатик за дадено помещение.

Освен това, можете да сравнявате продукти от различни марки и видове по технически параметри.

Онлайн платформата klimaticite.bg предоставя актуална информация за складовите наличности на предлаганите продукти във всеки един момент. Тази опция е изключително полезна за потребителите и улеснява допълнително избора и покупката на климатик.

Процесът на покупка на климатик е изключително удобен и интуитивен, което позволява да се извърши лесно, бързо и сигурно дори и през мобилен телефон. Предоставяме на потребителите избор на различни видове разплащания – в брой, по банков път, с дебитна/кредитна карта или чрез системите ePay, PayPal и Borica. Освен това клиентите могат да ползват и различни схеми на изплащане в зависимост от индивидуалните възможности, като процесът на одобрение е максимално улеснен и ускорен.

Платформата klimaticite.bg е резултат от съвместните усилия, желание и професионален опит на екип от дизайнери, програмисти и специалисти. Високият стандарт, който Биттел поддържа, е резултат от дългогодишното развитие на компанията. През годините Биттел е създала традиции в съвременните бизнес отношения, които са стабилна основа за бъдещата приемственост и прогрес в онлайн търговията.

Мисията на компания Биттел е да подобри, обнови и улесни ежедневието на клиентите благодарение на иновативните решения, които предлага в сферата на телекомуникациите, информационното обслужване, климатични системи и оборудвания, интериорен дизайн и обзавеждане за дома и офиса. Продуктите, които се включват във портфолиото на компанията, отговарят в максимална степен на нуждите и потребностите на потребители и търговци. Биттел е официален вносител за България на климатици Daikin, Toshiba и Nippon.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment