Класация на петте най-модерни рокли днес

Кои са топ пет на модерните рокли днес? Ако искате да разберете кои рокли са актуални в момента, тази статия ще ви помогне да научите това.

На пето място се класират роклите с неонови цветове. Актуални през миналия летен сезон, неоновите цветове все още са доста модерни и предпочитани от дамите, които държат на ултра модерната визия. Тези дрехи са подходящи за клуб и са вдъхновени от рейв и техно музиката. Материи и цветове, които блестят при определена светлина в дискотеките могат да ви превърнат в център на вниманието.

На четвърто място в нашата класация на актуалните модели рокли се нареждат роклите с гол гръб. Те са секси, предизвикателни и елегантни. С тях можете да изглеждате като кино звезда.

На трето място са уникални рокли в етно стил. Обикновено те са ръчно изработени и се отличават с доста детайли и пришити елементи. Майсторски изплетени или обшити с мъниста, тези рокли са изработени с вдъхновение и много любов, именно затова са и доста скъпи. Подходящи са за свободолюбиви дами, които държат на своята индивидуалност. Това са обичани модели от жените, които се занимават с артистични професии и искат да се отличават от сивата тълпа.

На второ място са роклите от еластични материи. Те са тотален хит това лято. За да ги облечете обаче е нужно да се потрудите малко повече време във фитнеса и да изваяте вашата фигура.

Първенството в нашата класация държат рокли в моряшки стил. Те се отличават с пришити котви, моряшки елементи, специфични копчета. Сините райета, широките бели яки със сини ширити и пагони или панделки носят много морско настроение. Това действително са най-актуалните предложения за лятото и с такива модели ще се почувствате волни, красиви и безгрижни, все едно сте се отправили на морско пътешествие.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment