Keya – рекламни тениски и текстил с перфектно качество

Keya е бранд, който предлага печат върху огромен брой дрехи и текстил в мъжки, дамски и детски размери. Работи с редица цветове и продукти, включително тениски и блузи (както и ватирани), суичъри и множество други.

Keya Europe може да се похвали с една от най-големите текстилни фабрики не просто на европейската сцена, а и на световен мащаб. С обхват на действие повече от 20 години, те имат капацитет да произведат над 100 милиона артикула всяка година.

Ексклузивен представител за Keya Europe в България е n1adv. Но защо да изберете точно тях за брандиране на работно облекло или рекламни продукти? Нека да видим.

Сертификация

Keya тениски разполагат с всички необходими сертификати, които гарантират тяхното високо качество, но същевременно са и декларация за безопасност на използваните процеси, текстилни материали и багрила. Това означава, че продуктите и технологиите са щателно проверени от сертификационните органи и удостоверени като напълно безопасни за клиентите.

Високо качество

С брандиране на тениски с тази компания ще сте сигурни в още нещо – че те са с изключително високо качество. То е гарантирано от техния дългогодишен опит, от използването на съвременни технологии и производствени процеси, от първокласните материали и от щателното наблюдение на качеството на всеки един продукт от специализирани служители. С други думи, тениски Keya са дълготраен, висококачествен продукт, който ще служи дълго и безпроблемно на всеки.

Голям мащаб на дейност

Keya Europe предлага разнообразен продуктов каталог. Що се отнася до брандирането на тениски, те могат да предложат невероятно широка гама от възможности. Това са, включително, и рекламен текстил, тениски на едро и бели тениски на едро. Разбира се, предлагат и множество други брандирани продукти, включително блузи и т.н. Освен това осигуряват разнообразие от цветове и множество опции за брандиране на Keya Europe T-shirt.

Доказана репутация

Не случайно компанията оперира на международния пазар от вече 20 години. Това е факт, благодарение на нейната репутация, която се е доказала като перфектна вече многократно. Обширният продуктов каталог от най-високо качество, съчетан с щателни системи за осигуряване на безопасността, безупречно изпълнение на поръчките за брандиране и наличието на множество опции за тази услуга правят репутацията на Keya една от най-добрите в бранша.

Ниски цени

Това, обаче, не означава, че рекламните тениски ще ви струват цяло състояние. Точно обратното. Компанията се слави с това, че поддържа цените си сравнително ниски, за да са достъпни за много по-широка база клиенти, включително такива с малки по обем финансови възможности или с нужда от значителни количества брандирани продукти.  По този начин можете да сте сигурни, че поръчката на брандирани тениски и рекламни продукти от друг вид ще се впише чудесно в бюджета ви и, в крайна сметка, чрез преки и непреки ефекти ще доведе до по-високи приходи, отколкото са били разходите първоначално.

Спазване на високи стандарти

Както е видно от редицата сертификати и от доказаната репутация, компанията оперира спрямо най-високите международни и световни стандарти. Всеки продукт е субект на обстойни проверки, що се отнася до качество, а технологиите, материалите и методиките на брандиране се преценяват и променят, както е необходимо.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment