Калъф за Nokia Lumia 520 – 5 страхотни предложения

В последните няколко години , Nokia изглеждаше като компания от миналото , в сравнение с конкуренти като Samsung и Apple . Въпреки това, със своята серия Lumia , технологичния гигант направи забележително завръщане и успя да спечели много от потребителите . Това което прави телефоните Lumia , така популярни е отличен интерфейс , в комбинация с елегантен дизайн и добър набор от функции .

Ако сте собственик на Nokia Lumia 520 ,вероятно сте мислили за закупуване на калъф за него. По-долу ще намерите списък с 5 предложения, които се предлагат на пазара в момента.

5 страхотни калъфа за Nokia Lumia 520

 

1. Кожен калъф за Nokia Lumia 520 тип тефтер – Това е един изключително стилен и елегантен кожен калъф. Подплътен с кожа и от вътрешната страна, придава бизнес вид , който отговаря на Lumia 520 перфектно. Закопчаването е магнитно и са предвидени отвори за всички функции и портове на телефона , дори когато телефона е в калъфа. Което го прави много удобен.

 

2 . Vivid Butterfly калъф за Nokia Lumia 520 – Силиконов калъф, с опростен дизайн, за лесен достъп . Това, което прави този калъф за Lumia 520 интересен, е нежния дамски десен. Това е едно прекрасно предложение, ако търсите нещо, което е различно , без да изглежда кичозно.

 

3 . Slim Flip калъф за Nokia Lumia 520 – Ако луксът е това, което търсите , тогава не можете да сбъркате с този красив, прецизно изработен калъф за Нокиа Лумиа 520. Оставени са отвори за камерата и всички функции на телефона, което означава, че той не е просто красив, но също и практичен. По скъп е, в сравнение с повечето подобни продукти на пазара, но не се съмнявайте, че ще получите това, за което сте платили.

 

4 . Retro American Flag калъф за Nokia Lumia 520 – забележителен дизайн. Този калъф може би няма да се хареса на всички, но това, което има за цел да направи, го прави много добре. Предлага много добра защита и е подходящ за всички, които често изпускат телефона си.

 

5 . S-case калъф за Nokia Lumia 520 – произведен е от TPU гел, който е изцяло екологично чист материал. Приятен е на допир и също така осигурява отлична защита за вашата Lumia 520.

Със сигурност има още много подходящи варианти, в зависимост от личните Ви изисквания и начина Ви на живот. Едно е сигурно, винаги ще имате нужда от качествен калъф за Nokia Lumia 520!

 

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment