Какво трябва да имаме предвид за новия смартфон

December 23, 2014 | Автор: | Публикувано в Технологии

Можете да зададете на вашия телефон визуална гласова поща. Може да се наложи вече визуална гласова поща и ако не пропускате някои обаждания. Потребителите на смартфони могат да получат достъп до него чрез изтегляне на някои приложения.

Да вземем предвид някои неща, за които навярно дори не сте предполагали, че вашият телефон може да прави. Ето и тях:

HulloMail показва вашата гласова поща като меню, което ви позволява да докоснете съобщение, за да се активира точно то, а не да се налага да слушате всяко съобщение по ред. Можете да направите пауза, превъртане напред и назад в съобщенията и дори да ви позволява да видите гласови съобщения като текстова информация, въпреки че последната функция не е безплатна.

Най-новите възможности за смартфони позволяват да използвате бутоните за сила на звука, за да пропуснете конкретни песни. Така с Музика Shortcuts използването на телефона като MP3 плейър е по-голямо. Някои настройки ще допринесат това да стане.

Да вземем предвид някои устройства на Android, които позволяват с помощта на приложения за трета страна, да промените трасето с двойно почукване на бутоните за сила на звука.

За жалост това е възможно само при някои телефони и без да се налага завъртане на екрана.

Около новостите има изненади и за Nokia за всеки Windows Phone 8 телефон. Едно от големите неща за Lumia гамата на Nokia телефони е изборът на приложения на Nokia, които идват с тях. Всички те са впечатляващи с картографиране и навигационни приложения. С малко повече разучаване бързо може да влезете в час с новото устройство.

Любопитно е и че сега може да блокирате номера. Всички онези други досадни и викащи обаждания и съобщения могат да бъдат игнорирани. За целта повечето смартфони предлагат възможност за блокиране на номера.

За повече информация около новостите в пазара за технологии научете сега.

 

 

 

Оставете своя коментар

Трябва да влезете в сайта за да оставите своя коментар.