Какво казват бижутата ти за теб

Разкажи ми за бижута си.
И аз ще ти кажа какъв си.
Бижутата са като дрехите.
Подобно на музиката.
Подобно на автомобили.
Те ще опишат твоята личност за един миг.
Не, никой няма да знае какво мислиш или кой си,
но със сигурност хората ще знаят кой си склонен да бъдеш
или да станеш.

Винаги си готов за още

circle-jewelleryАко харесваш да носиш кръгла огърлица, например, или нещо с кръг отворена форма, тя символизира, че си човек, който може да бъде с много либерално мислене, който е винаги готов да опита нещо ново и търси нови преживявания.

Големите колиета говорят, че си закачлива и палава личност. С избора на цветни и огромни пръстени и обеци, ти показваш на хората колко забавна и приключенска натура си. Изисква много кураж да бъдеш уверен, докато очите на всички са вперени в теб и аксесоарите ти, докато непознати те анализират и ти се възхищават. Лъскавите бижута показват колко ти е удобно в кожата ти и колко наистина обичаш и вярваш в себе си.

Винаги си на правилното място

obeci-swarovski-kristaliАко се интересуваш от стил и блясък, повече от всичко друго, ще заложиш на дизайнерски бижута с кристали Сваровски. Да, ще похарчиш повече пари за тях, но ще си струва. Когато залагаш на елегантни перли, те говорят за добър етикет и вкус. Те придават финес, маниери и елегантност. Един наистина класически избор.

Винаги мечтаеш

skypo-bijuИма много мъже и жени, който предпочитат да носят бижута, които имат сантиментална стойност. Тук не опираме до стойността на бижуто, колкото до неговото значение. Ако носиш често пръстен, гривна или колие, подарък то твой приятел/майка/дъщеря/ съпруг, то значи за теб най-ценните неща с любовта, нежността, щастието и семейството. Този вид бижута, често е брачна халка или нещо, което се предава от поколения в семейството и символизира обичта и уюта на дома.

С или без бижута направи така, че да имаш уникална индивидуалност.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment