Каква бебешка количка да изберем?

Определено дилемата е доста сериозна откъдето и да погледнем. Първо всеки родител иска това което купува за своето дете да е чисто ново, без втора употреба, но в същия момент парите са оскъдни и търсим нещо ако може по-евтино. Евтиното и качественото обаче доста често не са определения за един и същ продукт, като тяхното съчетаване е почти невъзможно. Избора на бебешка количка в крайна сметка се свежда до точно три опции: първият е чисто нова количка с добри показатели, вторият се свежда до избор на количка втора употреба с показатели повече от отлични и марка, а третия вариант остава да вземете под наем качествена и маркова количка. Всеки един от посочените варианти има своите плюсове и минуси, като сега ще направим кратък преглед над тях:

1. Чисто новата бебешка количка е един добър вариант, предвид огромното разнообразие на модели по магазините и интернет сайтовете. Цените варират от 100 лева до 3000 лева, и както виждате са по джоба на всяко едно семейство, друг е въпроса какво ще ви предложи един модел от 300 лева и един модел от 900 лева, ясно е евтината количка в повечето случай излиза скъпа, а скъпата не винаги гарантира качество на изпълнението.

2.  Количката втора употреба е доста добър и предпочитан избор от младите семейства, тъй като за половин цена е възможно да се сдобиете с маркова количка, която в повечето случай може да е доста запазена, тъй като отново вие я избирате сред хиляди обяви за продажба на колички втора употреба.

3. Количка под наем – в чужбина този подход е доста разпространен, но в България особено в по-малките населени места това е невъзможно. Малко по-малко този метод започва да навлиза и ще се използва по често занапред, тъй като предимствата са доста и не се ограничавате. Днес може да наемете една количка, утре друг модел и т.н.

Ако все пак предпочетете да изпозлвате първия метод, можете да разгледате сайтовете на онлайн магазините, предлагат се широка гама на бебешки колички от всеки един клас и ценови диапазон.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment