Как дизайнерите се опитват да ни откажат да купуваме техните чанти

Или още една причина да потърсим дамски чанти онлайн на изгодни цени
През последните пет години, цените на дизайнерските чанти са скочили със 70%, като някои от тях достигат до 4200 долара. За тези от Вас, които не знаят – средната заплата за България е 879 лв. , което е малко над 500 долара. Сами можете да си направите сметката колко дизайнерски чанти можете да си позволите с тези пари? А и наистина ли е необходимо след като могат да се намерят толкова много хубави и изгодни дамски чанти онлайн?

Защо обаче се получава така? Много просто – богатите искат да се отличават от останалите във всяко едно отношение. Ако една чанта е достъпна за твърде голям брой хора, най-заможната част от населението ще загуби интерес към нея. Разбирайки това, големите модни къщи вдигат цените, за да направят моделите си привлекателни за именно тези клиенти.

Тенденцията е богатите да стават още по-богати, и то по-бързо от останалата част от хората. Тя се наблюдава както в западните страни, така и в Русия и Китай. На тях не им мига окото да похарчат над 2000 долара за чанта, което поставя „малките“ клиенти в доста неизгодна позиция. Световноизвестните дизайнери напълно изоставят средната класа в гонитбата си на лъвския пай от печалбата.

Съществува ли и друга причина?

Според водещите модни къщи, такава има. Тя е, че в света просто няма достатъчно крави, чиито кожи да задоволят силно нарастналото търсене на чанти от естествена кожа, каквито в по-голямата си част са дизайнеските. Високата цена е просто начин да се намали това търсене.

Както и повечето хора, българските клиенти искат просто добро качество на добра цена. Българката държи на външния си вид, но е и разумна – тя няма да разори семейството си за една чанта и въпреки всичко ще съумее да привлече погледите. Затова и съществуват магазани като GlazyShop, които предлагат красиви, функционални, и съобразени със световните модни тенденции дамски чанти онлайн на най-изгодните цени на пазара.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment