Как дизайнерите се опитват да ни откажат да купуваме техните чанти

October 31, 2015 | Автор: | Публикувано в Блогове, Мода

Или още една причина да потърсим дамски чанти онлайн на изгодни цени
През последните пет години, цените на дизайнерските чанти са скочили със 70%, като някои от тях достигат до 4200 долара. За тези от Вас, които не знаят – средната заплата за България е 879 лв. , което е малко над 500 долара. Сами можете да си направите сметката колко дизайнерски чанти можете да си позволите с тези пари? А и наистина ли е необходимо след като могат да се намерят толкова много хубави и изгодни дамски чанти онлайн?

Защо обаче се получава така? Много просто – богатите искат да се отличават от останалите във всяко едно отношение. Ако една чанта е достъпна за твърде голям брой хора, най-заможната част от населението ще загуби интерес към нея. Разбирайки това, големите модни къщи вдигат цените, за да направят моделите си привлекателни за именно тези клиенти.

Тенденцията е богатите да стават още по-богати, и то по-бързо от останалата част от хората. Тя се наблюдава както в западните страни, така и в Русия и Китай. На тях не им мига окото да похарчат над 2000 долара за чанта, което поставя „малките“ клиенти в доста неизгодна позиция. Световноизвестните дизайнери напълно изоставят средната класа в гонитбата си на лъвския пай от печалбата.

Съществува ли и друга причина?

Според водещите модни къщи, такава има. Тя е, че в света просто няма достатъчно крави, чиито кожи да задоволят силно нарастналото търсене на чанти от естествена кожа, каквито в по-голямата си част са дизайнеските. Високата цена е просто начин да се намали това търсене.

Както и повечето хора, българските клиенти искат просто добро качество на добра цена. Българката държи на външния си вид, но е и разумна – тя няма да разори семейството си за една чанта и въпреки всичко ще съумее да привлече погледите. Затова и съществуват магазани като GlazyShop, които предлагат красиви, функционални, и съобразени със световните модни тенденции дамски чанти онлайн на най-изгодните цени на пазара.

Оставете своя коментар

Трябва да влезете в сайта за да оставите своя коментар.