Как да създадете успешен блог?

Създаването на собствен блог, ставането на блогър и може би дори лидер на мнение е една от най-добрите идеи днес. Независимо дали сте собственик на малък бизнес, собственик на онлайн магазин или просто искате да направите нещо ново – блогването ще ви даде много предимства:

Личностно израстване. Много хора започват с блог като начин да изразят идеите си и да подобрят знанията си. Добре проектиран блог може да покаже вашите умения и опит, ако търсите работа или сте на свободна практика.
Повече хора ще научат за вашата марка. Независимо дали започвате бизнес, голям или малък, изграждането на информираност за марката трябва да бъде важна част от вашия бизнес. С правилното използване на този мощен инструмент за маркетинг на съдържание, блогът може да изведе вашия бизнес на следващото ниво.
Блоговете могат да се превърнат в платформа за потенциални клиенти. Каналите за привличане на нови клиенти изискват инвестиции (например GoogleAds). Разработването на блог отнема време, а не пари, но след като трафикът започне да расте, имате солидна платформа за нови продажби и увеличени реализации.
Повишена видимост в търсачките. Блоговете са един от най-добрите начини да получите повече органичен трафик.

Не забравяйте, че поддържането на постоянен поток от трафик е жизненоважна част от всеки онлайн проект!
Много са въпросите, на които трябва да си отговорите, преди да стартирате изграждането на блог, ето и някои от тях:

Коя платформа да изберете за създаване на блог?
Как да изберете правилния хостинг?
Как да създадете своя блог и да го развиете успешно?

Съвсем логично и нормално е да Ви посъветваме да се обърнете към експерти с опит, що се касае за перфектен блог. Естествено, и сами можете да си направите блог, дори с два клика, но дали той ще е ефективен, или не – по-скоро смятаме второто за вярно.

И така, ако Ви предстои създаването на блог, който да е красив, удобен за потребителите и популярен в Google, то ще Ви трябват дв компании – една за изработката, за уеб дизайн, и една за SEO оптимизация.

Ето нашите препоръки:

Фирма за изработка на сайт – Уеб дизайн България

Фирма за дигитален маркетинг – Viseo ltd

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment