Как да слушаме радио от чужбина

Обикновеният начин за слушане на радио от чужбина е с добре познатия ни приемник, който хваща различни честоти. Естествено според зависи от техниката ви може да хванете сръбски, гръцки и въобще балкански станции, а също така и някои френски и английски например.

Естествено има и по лесен начин да слушаме радио от всяка точка на света и това е интернет. Всеки, който иска да слуша чужди радиостанции може да посети slushalnik.com  и да чуе някое от десетките предложения в сайта ни. Сложихме както музикални, така и новинарски програми, така че да разнообразим избора ви.

След като изберете радио от списъка кликнете с мишката върху него и веднага щом се отвори звуковия плеър натиснете бутона за пускане. С нас вие няма да имате затруднения относно бавене на звука или пък забавяне на системата, защото сме се погрижили всичко да бъде тип-топ, както казват хората.

Естествено не си мислете, че в Слушалник има само чуждестранни честоти, тъкмо обратното. Ние сме сложили най-много български станции, сред които най-купонджийските Веселина, Вероника, Радио Сигнал +, а също и яка музика на N-Joy, Radio Fresh, City, Voice и други. Ако пък искате новини чуйте ги по Дарик или Хоризонт, изборът е само ваш.

Написахме тази статия, защото знаем, че има голям интерес към чуждия радио ефир, а ние ви го предлагаме днес и то безплатно. Влезте за да видите или по-скоро чуете свежите ни предложения за вас. От време на време, можете да четете и пресни новини от нашата страна и останалия свят.

Обобщение

Скъпи слушатели надяваме се, че сме успели да ви зарадваме чисто новия си онлайн портал за радио и ще се радваме ако ни посетите пак. През лятото на 2013 година ще има куп изненади, които смятаме, че не трябва да пропускате под никакъв претекст. Бъдете здрави и слушайте с нас!

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment