Как да си направим евтин фирмен уеб сайт?

В днешни дни технологиите са толкова напреднали, че ако желаем нещо но нямаме нужните технически умения за да го постигнем сами може просто да се възползваме от готовите системи.

Трябва ви фирмен уеб сайт?

Добре, защо трябва да обикаляте да търсите фирми да се договаряте с тях, да се чудите коя да изберете. Ако просто имате фирма и желаете да си направите фирмен сайт тип визитка. Съдържащ стандартната иформация за една фирма като страница за нас, услуги, контакти, и може би нещо малко като галерия. Всичко това лесно може да бъде постигнато с съвременните уеб сайт конструктори. Ето един от тях 4СТЪПКИ. Чрез този уеб сайт конструктор лесно можете да си изберете подходяща тема за сайта ви. Разполагат с многжество тематични и стандартни теми. Просто преценете, коя ви харесва като структура, след което посредством опцията за смяна на цветове може да си изберете цвят, който да подхожда на изискванията ви или на логото ви. Така решавате въпроса с визията на сайта ви. За да се справите с горните предизвикателства просто може да седнете за няколко часа посредством административния панел на уеб сайта ви, да успееете да го попълните по вашите изисквания. Всичко е много лесно понеже имате контрол над голяма част от съдържанеито. За да добавите нещо в сайта може да използвате така наречена drag’n’drop функционалност. Това ви позволява да ползвате структури, които просто местите и поставяте с мишката на избрани от вас места в сайта ви. И единствено остава да заместите снимкит и текста в тях с ваш актуален текст и изображения.

Спестяваме ли при избора на готова система?

Да и то доста. Понеже тук няма да избирате хостинг, което грубо казано ви спестява около 50-70лв за читав хостинг план. А посоченият горе уеб сайт конструктор използва Cloud архитектура хостинг от по-високо ниво за да предостави на клиентите си по-добри резултати при зареждане и по-голяма сигурност. Другото, което може да ви намали от цената е безплатния домейн, който предлагаме и влиза в пакетните цени на системата за уеб сайтове. Така грубо спестявате едни 100 лв. А в крайна сметка един сайт от тип визитка/портфолио е само за да може ваши клиенти да ви намират в търсачките. Не е нужно да похарчите огромна сума. По-добрият подход е да си направите по-евтин уеб сайт и каквото ви остане да го вложите в SEO оптимизация или директен маркетинг(реклама).  А и един сайт сам по себеси не ви върши никаква работа, особено ако чакате да ви докара допълнителен трафик и клиенти от търсачките.

Интернет пространството в тези дни предлага много възможности, които могат да ви спестят усилия и разходи. Просто трябва да седнете да прочетете и да се позаинтересовате дали, това което сте избрали е най-добрия вариант за вашите нужди. Ако имате малка фирма или желаете изработката на личен уеб сайт то спокойно може да разгледате системата на 4stupki.com

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment