Как да се обличаме през лятото, ако времето е хладно

мода за жени Мода

Лятното време за повечето хора е свързано с горещо слънце и топъл вятър. Въпреки това, дори през лятото няма хубави дни, когато слънцето гледа зад облаците и небето и се стреми да “избухне в сълзи”.

Модата се мени непрестанно, затова е добре винаги да сте информирани и в крак с тенденциите. Дори времето да е облачно, дори да вали, винаги може да се носите в цветни дрехи. Ето как да се облечете цветно, дори в облачни дни: http://www.interpolezno.com/tsvetna-moda-zima-2014.

Как да се обличате през лятото в хладно и дъждовно време?

Повечето жени смятат, че в лятото, ако времето е студено трябва да бъде обличат по същия начин, както в началото на есента. Но това мнение е погрешно. Въпреки, че не са на лице снежните и не много ясни дни, елементите на гардероба трябва да съответстват на времето на годината, което ще засегне както стила на дрехите, така и оцветяването. Затова трябва да избирате неща от леки материали, без да ги комбинирате с по-топли аксесоари. Облечени за облачно време, летните дни ще позволят такива елементи в гардероба като: летни дъждобрани; якета; класически костюми; плетени жилетки и наметала; дънки; якета; Ризи от трикотаж с модни отпечатъци; дълги рокли.

Ако вземем предвид, че в последните години лятото стана много капризно и понякога има по-малко слънчеви дни, то може да изглеждаме стилно и модерно, при всякакви условия.

Колко елегантно да се облечете в хладно време?

Разбира се, когато в облачно време температурата на въздуха на улицата не се повишава над 18-20 градуса, няма нужда да говорим за къси поли, шорти и модни топове. И за да не ви изненадат дъждовните дни, трябва предварително да мислите за бъдещи комплекти дрехи за такива форсмажорни обстоятелства. В случай лошото време в арсенала на всеки самоуважаващ се трябва да има следните елементи на гардероба:

Плетени шапки; болера; якета със средна дължина. Горепосочените артикули могат да се обличат през лятото с леки рокли, върхове, средна дължина пола, леки панталони и ризи.

Ако прогнозата за времето за следващия ден обещава дъждовно време, предстоящото събитие трябва да бъдете подготвено предварително.

Как да се облечете лятото в дъждовно и облачно време?

В зависимост от условията, трябва да изберете елементи от гардероб: външно облекло; обувки; аксесоари (чанти, чадъри). Избирайки наметало или жилетка като външна дреха, може да предпочитате поли, дънки, класически панталони и леки блузи от шифон, ризи и дори къси върхове. Трябва да имате предвид, че рискувате да замърсите своите дрехи. Ето защо, по време на избора на дъното е по-добре да спрете на къси панталони, не твърде дълги поли и панталони.

Като обувки може да изберете и с високи токчета или модни гумени ботуши. Последният вариант ще бъде за предпочитане, ако дъждът на улицата се излива като с ведро.

Също така, стилистите привличат вниманието към модата с лакирани обувки и гумени ботуши в цветове.

За да покачите настроението е възможно да се спрете на красиви и ярки елементи и декор: многоцветни стилни шалове; шапки; брошки; шифонени шалове. Всичко това със сигурност ще създаде стилен и, най-важното летен образ. В допълнение, не пренебрегвайте силата на влиянието на ярки и забавни чадъри, които не само ви защитават от намокряне, но и допълват стила, който сте избрали. Известните дизайнери обръщат специално внимание на този гардероб, тъй като собственикът на интелигентен и модерен чадър може да подчертае соя изискан стил и да го покаже на околните.

Важни нюанси в избора на аксесоари:

Опитайте да се фокусирате върху удобството и практичността на избраните продукти. Опитайте се да изберете гардеробни предмети, които няма да се развалят от влагата. По-добре е да вземете неща, изработени от изкуствена кожа, памук, с добавка на полиестер или найлон. Ако на улицата дъждът не е гарантиран, но поради летящите облаци, температурата на въздуха е достатъчно ниска, може да предвидите полуотворени обувки: балетни обувки; сандали; лодки обувки. Може да изглеждате привлекателни и неустоими по всяко време на годината и при всякакви условия, ако знаете точно как и какво да съчетаете от елементите на гардероба.

Още полезни съвети и насоки за това как да се обличате може да намерите в страниците на ИНТЕРПОЛЕЗНО.COM.

Бъдете винаги красива!

 

 

 

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment