Как да се облича жената на преуспял мъж

Мода

Нежност, чувствителност и оригиналност са основните признаци на женственост. Тези качества, мъжете ценят особено. Собственикът на тези качества става любяща съпруга, добра майка и надежден приятел.

Всеки млад човек иска да намери достоен спътник – скромен, приветлив, уверен и привлекателен. Образът на идеална жената е многостранна – една жена, която е грижовна, добре подготвени и се облича правилно.

Запознайте се с перфектния партньор на мъжа.

Какъв трябва да бъде образ на жената

Образът на идеалния жената: дрехи, начин на обличане. За да се ожени за една силна, самоуверена, красива и интелигентна жена мъжът започва от визията и завършва с умения, чар и ум.

Как да се облича жената достойна за преуспелия мъж

В гардероба на една омъжена жена ще има място за дрехи в почти всички стилове:

Дрехи спорт (за ходене, бягане, маратонки за открито, като у дома). Тук може да откриете такива: http://fashioncolors.eu/online-moda/damska-moda/маратонки-кецове-сникърси-а-защо-не-в.

Класически тоалети (за посещение на официални събития, работа, бизнес срещи);

Романтични рокли (за пътуванията към киното, кафене или ресторант);

Дрехи за повече блясък (за социални събития).

Достойното момиче няма да се облича предизвикателно, прекалено светло и ярко. В същото време, истинска дама и след сватбата трябва да бъде привлекателна и интересна във всеки тоалет, който избира.

Блузки с много изрязани форми, къси поли също могат да се срещат в гардероба, но те трябва да се носи в специални случаи – като например за романтична вечеря със съпруга. Такъв един образ може да помогне на човек да погледне по различен ъгъл, особено ако рутината на ежедневието вече се усеща. Обличането скромно, но в същото време изискано и елегантно е едно от умение за всяка идеална съпруга.

Още съвети от модните стилисти

Ако искате да създадете стилен имидж, трябва да слушате съветите на стилистите, които могат не само да говори за модните тенденции, но и да се препоръча една или друга комбинация. Първата препоръка, която трябва да слушате в избора на дрехи е това, как да следвате собствен маниер. Ако трябва да направите усилие по пътя, за да сте в крак с модата, не се колебайте – след като сте избрали нещо и не е вашият стил, просто го подменете.

Разнообразяване на дори по-скромния гардероб с аксесоари си е голяма щипка помощ. С тяхна помощ може да създадете няколко напълно различни изображения въз основа на едно нещо. Освен това са актуални: шалове, гривни и колани. Всички те помагат в бъдеще.

Определете основните цветове, от които ще създадат гардероба ви и да ги комбинирате. Оптималното съотношение на ярки цветове и основа (черен, бял) – 30% и 70%. Не се страхувайте да експериментирате с шапки, бижута, обувки и може би ще се превърнете в пример за подражание.

Не се страхувайте, ако в първите години от съвместното ви съжителство с преуспял мъж това не се получава. Ако може ад си го позволите, наемете си личен стилист, но дори да не успеете с времето и опита ще придобиете усет за модата.

 

 

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment