Как да подготвим баня, преди да инсталиране на хидромасажна вана

Преди да бъде инсталирана хидромасажна вана е добре да имате списък за правилното изпълнение на следните стъпки:

Поставете ваната в пространството

Уверете се, че вашата вана се побира – ще имате нужда от приятел, който да ви съдейства. Маневра с водовъртежа на мястото – може да се наложи, за да се установи как  работят от двете страни на ваната и да се получи достатъчно място. Не забравяйте да поставите защитна кърпа във ваната. Също така, бъдете много внимателни, да не се принуди устройството или да повредите нещо. И двата края на ваната трябва да са изравнени със стената, за да проверите за правилно подреждане.

Канализация на линиите

Маркирайте изходящата вода линии. Започнете с помощта на постъпателно изрязване на пода, и маркирайте, чрез източване на ваната. Добавете най-малко 1/2 за всички наоколо, за да се предвиди и евентуална грешка

Отворете тръбите

Сега използвайте бормашина, за да се отворят тръбите за вода. За целта може да използвате десен ъгъл тренировка с 3/4, но може да използвате и стандартна бормашина, с която да направите достатъчно голяма дупка. Определете ваната, парчета с размери 2×4 са достатъчни, за да вдигнете от пода.

Сменете си стандартното препълване на тръба с по-дълго джакузи за препълване на тръбата.

Инсталирайте отпадъци от ремонтните дейности събрание

На следващо място, отстранете всички отпадъците, които може да има в преливника. За целта започнете с почистване на строителния боклук около самия сифон.

Сега е момента да поставите “Т” образната форма и да се уверите, че страната, която е с резба отвътре е обърната надолу.

Маркирайте общата дължина на тръбите

Отбележете дължината на преливната тръба, като се съгласува с дупката за препълване на ваната и “Т”. Използвайте ножовка за тръби за намаляване размера на преливната тръба по дължина.

Извадете обувката от ваната – нанесете с пръстен на шпакловка и водопроводчик да задържа пръстена. Поставете обувката на мястото този път с гуменото уплътнение между него и ваната. След това завийте задържащия пръстен върху мястото. Затегнете пръстена надолу с ключ за вана.

Идва ред на инсталиране – поставете гайката компреси и втулката върху вана с тръба и я прикрепете към “Т”. Ръчно затегнете гайката на компресията. Поставете уплътнението на преливната тръба. След инсталиране на гайката на компресия и втулката върху преливането, я поставете в “Т” и затегнете ръчно.

Нанесете замазки – за целта трябва да свържете ваната с чешмата. Използвайте винтови заключващи пластини в източването на преливника. Не забравяйте да поставите винтовете в долните дупки. Затегнете двата компреса и преливника. Монтирайте чешмата, която запълвате ваната с вода.

За всякакви къртачни работи потърсете фирма http://kartachi.org/.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment