Как да почистим силиконов мастурбатор

Почистване на силиконов мастурбатор Услуги

Силиконът от медицински клас, който се използва за направата на секс играчки, в това число вибратори и мастурбатори, не е порест, което го прави лесен за почистване (вижте предложенията на Sexo.bg).

Въпреки че магазините за секс играчки понякога могат да се видят приспособления и от други сортове, които да бъдат порести, като цяло това е изключително голяма рядкост.

Ето защо преди да предприемаме мерки за почистването на секс играчката, трябва да прочетем какво пише на опаковката, на етикета, в сайта на производителя и на търговеца. Само така ще сме сигурни, че правим всичко правилно.

Непорест силикон – как да го почистим

Ако закупената от вас изкуствена вагина е направена от непорест силикон, най-лесният и бърз начин е да го почиствате със сапун и топла вода, като можете да използвате и влажна сапунена кърпа.

Ако се разглобява на части

При почистването на приспособлението е важно да проверите има ли разглобяеми части или мастурбаторът представлява едно цяло. Ако има подвижни части, които могат да се отварят, премахват или разделят, не забравяйте да ги миете по отделно. Така ще измиете всички места, на които биха могли да останат остатъци от сперма, а след това да предизвикат лоша миризма.

Ако не работи на ток и няма батерии

Ако мастурбаторът ви е направен от силикон и ако съответният продукт не е снабден с механизъм, който да работи на ток или на батерии, той също така може да бъде поставен във вряла вода за да се осигури по-дълбоко почистване. Горещата вода ще проникне навсякъде и ще унищожи всякакви бактерии, дори и на труднодостъпни места.

Какви са рисковете при недобра хигиена

Ако силиконовата играчка не се хигиенизира правилно, съществуват рискове тя да стане неподходяща за ползване. Това може да се дължи на остатъци от семенна течност, които да ферментират в играчката и да причинят поява на неприятна миризма.

Освен това, има риск от поява на бактерии, които при контакт с пениса, биха могли да причинят инфекция или възпаление на половия орган. Имайте предвид, че някои бактерии могат да се появят от само себе си и не е необходимо друг да е ползвал вашата играчка-мастурбатор за да се замърси тя до степен, че да стане вредна за здравето ви.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment