Как да направим евтини рекламни тениски по собствен дизайн

  Рекламни тениски по собствен дизайн

Ако планирате да поръчате брандирани тениски с вашето лого, тази статия е точно за вас.

Не само, че ще ви помогне да се вместите в бюджета си, но ще ви спести време, усилия и нерви.По-долу ще откриете информация за скрити допълнителни цени, как да оптимизирате цената на тениска и как да направите убийствена щампа.

Скрити цени

Винаги когато се обръщате към печатница, изисквайте цялостна оферта. По този начин лесно ще се ориентирате кои са факторите, влияещи при ценообразуването им. В повечето случаи, за да могат да ви направят такава, е необходимо да дефинирате:

 • модел тениска
 • позиции за печат
 • цветове на логото, което ще се печата
 • количество

За да ви улесня, ето едно примерно запитване, което можете директно да копирате и изпратите до всяка една печатница.

 • Бяла тениска/Цветна тениска – 150 гр. памук
 • Печат на сърцето (до 100 кв.см.) в 1 цвят
 • Печат на гърба (до 400 кв.см.) в 1 цвят
 • Количество – 50/100 бр.

Малко разяснения – поискайте цена за печат върху бяла и върху цветна тениска. Възможно е да има разлики. По този начин ще избегнете изненади, ако смените в последствие бялата тениска със сива, черна или друг цвят.

При получаване на офертата, разгледайте внимателно дали са посочили цени за подготовка (може да бъде срещнато като цени за сита и филми). В някои случай, тази цени се добавя в самата цена за печат, което улеснява последтващите изчисления от ваша страна, но в друг не.

Как да оптимизирате цената на тениска с печат

Няколко са ключовите моменти, които излишно могат да оскъпят цената. Внимателно преценете кои от тях можете да елиминирате и кои не.

 1. Пакетиране в индивидуални пликове

В зависимост от намеренията, поради които си поръчвате брандирани тениски, тази опция може да бъде излишна. Ако ще подарявате тениските на изложение, спокойно откажете индивидуалния пакетаж.

 1. Дизайн и предпечат

В интернет има огромно разнообразие от готови елементи и дори щампи, които да използвате. Ето само няколко от многото готови ресурси в интернет. https://www.vecteezy.com/free-vector/t-shirt-design ; http://www.freepik.com/free-photos-vectors/t-shirt-design ; http://all-free-download.com/free-vector/vector-tshirt-design.html. Изключително е важно да предоставите файловете за печат във формат *.ai, *.eps или *.pdf. Отделно, ако сте използвали по-нестандартни шрифотве или ги прикачете като отделен файл или обърнете всички текстове в криви.

 1. Ограничете броя на щампите върху тениската.

Най-чество, фирмите брандират своето лого на сърцето и на гърба поставят надпис или друга щампа.

 1. Ограничете броя на цветове.

Освен че изглежда по-елегантна, едноцветната или двуцветната щампа щадят бюджета ви.

 1. Увеличете бройките

 

 • Сигурно ще ви се стори странно и дори противоречиво, но увеличавайки количеството на тениските цената спокойно може да падне на половина.
 • Как да направим убийствена щампа
 • Убийствената щампа е доста субективно определение. От най-голяма значимост е кой ще я носи и съответно оцени.
 • В този ред на мисли, преди да проектирата щампата, внимателно обмислете на кой ще я подарите и кой ще я носи. За едни, дадена тениска може да е изключителна, а други тотално да не я харесат
 • Отново – google е вашият най-добър приятел, когато са необходими идеи, вдъхновение или готови елементи.

Надявам се, че информацията ще успее да ви ориентира и насочи, когато решите да поръчвате тениски по ваш дизайн.

 

 

 

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment