Как да изберете най-добрата мода за себе си

Fashion модата идва и си отива, но стилът е вечен. Най-добрият начин да изглеждаш винаги стилна добре да научиш кои модел е подходящ за твоето тяло.

Когато маркираш своите активи, ще се чувстваш по-уверена и твоята красота ще излъчва красота и от вътре. Така, че независимо дали наскоро си загубила част от излишното тегло или просто искаш да обновиш гардероба си за нещо ново, добре е да имаш нов поглед над онлайн дрехи за всеки и да знаеш някои търговски правила, които ще направят пътуването ти забавно и успешно.

Как да разбереш своя тип тяло да знаеш какъв тип тяло имаш:

За целта застани пред огледалото в цял ръст. Представи си една линия около себе си. Каква форма има твоето тяло. Повечето жени имат форма на круша, ябълка, пясъчен часовник или правоъгълник.

Ако имаш малък бюст и добре дефиниран кръст, може би твоето тегло е насочено към бедрата и дупето. Тази форма е на круша. Този тип тяло е най-често срещан при жените, затова е и лесно да се избере подходяща дреха. В този случай е добре да опиташ да добавиш малко форма в горната част от тялото си и така да минимизираш долната половина, за да балансираш всичко. Разгледай за евтини дрехи online според твоята фигура.

Ако твоят тип тяло е с форма на ябълка, то значи в средната част имаш най-много обем. За да може тялото да изглежда в най-добрата форма, трябва да избереш дрехи, които създава разлика от това, с помощта на ъглови линии, за да се компенсира и създаде мек поглед. Блузите с V-образно деколте ще смекчат усещането за прекалено натрупване в талията. Винаги може да се съчетае с деним или пола.

Жените с фигури на пясъчен часовник имат най-силно изразен женствена силует, не е нужно да го крият. Ако това е твоят тип тяло, вие ще искате да се носят парчета, които прилепват плътно към тялото и визират в най-малката част на талията, които ще изведат естествено пропорционално погледа. На този силует подхожда почти всеки тип пола, а ако избирате прилепнала блуза, то внимавайте как се движите. Не се прегърбвайте прекалено. Интересни дрехи онлайн разпродажба може да намери всеки.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment