Как да изберем правилния бански костюм?

дамски бански анабел артоИзбирането на бански може да бъде болезнено и безсмислено преживяване. Най важното е да намерите перфектният за вас бански, който подхожда напълно на вашата структура, подчертава силните ви страни и прикрива слабите ако има такива. В тази статия стъпка по стъпка Екипа на BLISS INTIMATES ще ви покаже правилният начин как да си изберете бански така, че да не съжалявате за избора си след време.

 1. Опознайте тялото си.

Разберете коя точно е формата ви, по точни къде най често трупате  мазнини, определете точният модел бански, който би привлякъл околните. Според формата на тялото можем да разграничим следните групи:

 • круша – бедрата са значително по широки от рамената. При тази структура се пълнее най вече  в областа на ханша бедрата и дупето.
 • Ако рамената са значително  по широки от бедрата. При тази структура краката са тънки а корема и гърдите изглеждат по големи. Характерно е че напълняват в областта на корема, гърдите и лицето.
 • пясъчен часовник – ако бедрата и раменете са почти еднакви, а талията е значително по малка . Пълнее в зоната на ханша раменете и дупето.
 • банан – ако сте слаби и нямате значителна разлика в областта на раменете талията и ханша това е вашата форма.  
 1.  Изберете правилният магазин

Съществуват магазини, които са специализирани в продажбата на бански костюми. Затова направете малко проучване, за да откриете този, който ще работи изцяло за Вас. Можете да изберете и он лайн, качествените магазина като blissintimates.bg, предлагат да ви изпратят стоката с опция за преглед и връщане, така че спокойно можете да им се доверите при избора си на бански.

 1. Тайната на идеалният бански.

Изберете цветове и материи, които на добре подхождат на вашите личностни характеристики, а и ви карат да се чувствате удобно. Тайната на добрият бански костюм е да привлече погледите върху най-ласкателните части от фигурата Ви. Това ще Ви накара да се чувствате и по-комфортно.

Няколко съвета:

 • за да подчертаете областта, която ви харесва изберете ярки цветове за нея.
 • за да прикриете това което не ви хареса изберете по тъмни цветове
 • Ако имате бледа кожа, използвайте черно или дълбоко-ярки цветове като тъмно лилав, тъмносин, кафяв.
 • Ако имате тъмна кожа, светлите цветове действително ще бъдат най-ласкателни за Вас и ще помогнат да скриете това, което желаете.
Директория за статии Blogomania.org
Add a comment