Как да изберем правилния център за изследвания – лаборатория във Варна

Медицински лаборатории Услуги

Ако сте от хората, които се стараят да осигуряват на себе си и своето семейство възможно най-доброто, със сигурност и сферата на здравето не е област от живота, в която правите компромис с качеството на подбираните услуги. Грижата за здравето има пряк досег с провеждането на лабораторни изследвания, тъй като това е едно от основните средства, които служат на лекарите за диагностициране, проследяване и проучване на заболяванията.

Следващите редове са предназначени да отговорят именно на въпроса кои са факторите, които е добре да се вземат предвид, когато предстои избор клинична лаборатория, в която да бъдат проведени лабораторните тестове.

Доверявайте се на лаборатории, които имат нужната акредитация

Медицински лаборатории

Акредитацията по различни международни стандарти е белег на високото качество на използваните методи за провеждане на тестовете в конкретните лаборатории. Търсете не само лаборатории Варна, които отговарят на стандартните изисквания за оперативни процедури, но и такива, които разчитат на външна оценка на качеството от независими оценители.

Търсите лаборатория във Варна, която отговаря на тези изисквания, благодарение на което може да се доверите на нейните услуги?

Медико-диагностичните центрове на Kandilarov.com разполагат и с лаборатории Варна. Тази лаборатория е първата българска частна такава, която е акредитирана по стандарта ISO 9001:2008 Всяка година лаборатории „Кандиларов“ се подлагат на външно оценяване от трети страни, а точността на лабораторните резултати подлежи на двоен контрол – вътрешен и външен.

Избирайте лаборатории, които работят с НЗОК и здравно-осигурителни фондове

Тези съображения са важни, най-вече с оглед сумите, които ще е необходимо да заплатите, за да бъдат проведени изследванията. Когато избраната от вас медицинска лаборатория работи с НЗОК, вашият лекуващ лекар може да ви издаде направление за провеждане на съответното изследване, което ще ви спести значителна част от цената на услугата, оставяйки в тежест на пациента само таксата.

Лаборатории Варна „Кандиларов“ работят както с НЗОК, така и с редица здравно-осигурителни фондове, които може да проверите в конкретика на сайта на лабораторията

Лаборатории, които са наистина достъпни

Предлагането на услугата „домашно посещение“ от медицинската лаборатория е знак за повишеното внимание и грижа към пациента. Това е особено важно, когато става въпрос за тежки състояния, които не позволяват на лицето да напусне дома си дори за провеждането на важни лабораторни изследвания.

Лаборатории Варна – цени на изследванията

След като стана въпрос за цени, няма как да не бъде споменат и този фактор при избор на клинична лаборатория. Търсете лаборатории Варна, които са с публично оповестени цени за всяко конкретно изследване. Информирайте се предварително както за таксите за вземане на проби, така и за конкретната цена за всяко провеждано изследване.

На Kandilarov.com може да намерите и такава информация относно всяка услуга, предлагана в клоновете на частната медико-диагностична лаборатория. Може да се възползвате и от изгодните цени на пакетите изследвания в лабораториите.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment