Как да изберем правилната детска количка

February 16, 2022 | Автор: | Публикувано в Дом и семейство

Веднага щом бебето започне да се чувства уверено в седнало положение (6-9 месеца след раждането), то вече не се интересува от обикновена количка. В крайна сметка за него е доста трудно да наблюдава всичко, което се случва около него. Именно на тази възраст е време родителите да помислят за закупуване на нова количка. Повярвайте, за едно дете ще бъде много по-приятно и интересно да гледа света, докато седи.

Но как да направите правилния избор?

Всъщност днес производителите предлагат наистина огромна гама от модели.

Разнообразие от детски колички

Като правило повечето родители смятат, че всички колички от този тип са горе-долу еднакви, както по функционалност, така и по външен вид. Но не е така. Когато семейството ви трябва да закупи точно такъв вариант, веднага ще забележите, че има значителни разлики. Детска количка-книга Този тип се счита за най-често срещаният. Позицията на облегалката и поставката за крака е регулируема, така че тази количка може да се използва за разходка с най-малките деца, които могат да спят по време на разходка. Дръжката може да се регулира според вашата височина. Основното предимство на количката книга е удобството и стабилността, но те са по-трудни за сгъване и тежат повече от количките с тръстика. Количка Cane. Ако търсите евтина количка, която можете да носите вкъщи или когато пътувате, тогава тази е тази за вас. Количката е лека (около 5-6 кг), така че пътуването определено ще бъде безпроблемно за родителите. Този модел се сгъва добре и се побира в багажника на автомобил. Но трябва да се помни, че поради малките колела тази опция не е много подходяща за ходене извън пътя и е нестабилна.

Какво да търсите при избора и закупуването на количка от детски магазин cutiess.bg?

Който и вариант да изберете, трябва отделно да обърнете внимание на важни детайли. Обърнете внимание на наличието на предпазни елементи – колани и ограничители. Проверете механизма за сгъване. В идеалния случай, ако е възможно да сгънете количката без усилие с една ръка. Проверете дали колелата са фиксирани, как работи спирачната система. Колко удобна е качулката, ще предпази ли бебето от слънцето и вятъра. Комплектът включва ли дъждобран и мрежа против комари или трябва да вземете и купите още. Не забравяйте, че за разходка с бебе често трябва да вземете много неща. Ето защо е идеално, ако количката е оборудвана с достатъчно вместителен кош или чанта.

Оставете своя коментар

Трябва да влезете в сайта за да оставите своя коментар.