Как да изберем подарък-изненада за рожден ден?

Когато подарявате нещо на някой, независимо от повода, няма по-голямо облекчение за Вас, когато получателят отвори подаръка си, да ахне от изненада, като го види. Реакцията обаче, не винаги е такава каквато очакваме. Дали заради това, че вече има това, което му подарявате, или защото подаръкът не му харесва, или пък по някаква друга причина, няма значение. Факт е, че в голяма част от случаите, получателят на подаръка не е очарован от него.

Ако искате да впечатлите и приятно да изненадате Ваш близък човек с подаръка си за рождения му ден, трябва да помислите и внимателно да го подберете. Знаете, че хората се радват най-много на нещо, от което имат нужда, и което, едновременно с това, е оригинално или забавно. Когато човекът Ви е близък, изборът на подарък за рожден ден е по-лесен, тъй като ще знаете от какво има нужда. Трудно е обаче, ако той си има всичко, и не се нуждае от нищо. Как тогава да го изненадате с нещо, което да бъде ефектно и функционално?

Макар и да Ви прозвучи странно, не е толкова трудно да изненадате някой с хубав подарък. В наши дни, на пазара има огромно, но наистина огромно разнообразие от най-различни продукти. Някои стандартни и банални, а други – странни, и на пръв поглед не може да разберете какво е точно, и за какво служи.

Когато избирате своя подарък, най-напред си помислете какво би влезнало в употреба на рожденика. Макар и да си има всичко, все има нещо, което да му върши работа. Един нов ключодържател или пепелник например, никога не са излишни.

Изберете подарък, според вкуса на човека, за когото той е предназначен. Вие вероятно знаете какво би се харесало на рожденика, а ако пък не сте наясно, изберете нещо с красив дизайн и стилен външен вид.

И най-важното, винаги се съобразявайте с това, за кой пол е предназначен подаръкът, и на кого ще го подарявате. Казвам това, защото не би било редно да подарите на мъж, бельо в розово например, нали?!

Ако пък подаръкът е за Ваш колега или колежка например, нека той да не носи двусмислени послания. Никога не знаете как ще реагира човекът, на когото ще поднесете подаръка – може и въобще да не разбере скритото послание, или да не му обърне внимание, но съществува реална вероятност, подаръкът Ви да бъде погрешно изтълкуван.

Все пак, крайният избор на подарък си е изцяло Ваш, и Вие най-добре си знаете какво искате да изразите с него – любов, закачлив намек, или просто голямо доверие и уважение. Ние в Shturo.com сме подбрали много интересни и нестандартни подаръци, които биха се харесали и на най-претенциозния индивид.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment