Как да изберем най-правилните удобни обувки

Ние жените имам страст и слабост към модата, но към обувките имаме определно отношение, по-различно от дрехите приемрно. На за голяма част от жените обувките си оставят абсолютния фетиш.

Всяка една от нас има определно отношение към тях: някои от жените държат на качеството, други на бройката, трети просто ги обожават, но определно не можем да останем безразлични към този аксесоар.

С тази статия ще се опитаме да ви помогнем как най-лесно да изберете най-удобната обувка за вас.

Първо и много важно е да изберем точния размер. Малко по-малки или малко по-големи обувки могат да проеменят всичко. Те ще са не само нудобни, но могат да променят и стойката и походка ни.

Когато носим затворени обувки е много важно да носим чорапи. И това правило няма изключение, на затовирени обувки винаги трябва да има чорап, та дори и тънак да е. Не искаме спарване, вмирисване, наранявания и протривания, нали?

Острите обувки определено са много сески и доста добре стоят на женския крак, но не са най-удобната обувка на света . Напротив даже са доста неудобни, за предпочитане е да си избирате обувки с тъпи муцунки. Ако искаме максимално удобство трябва да заложим на тях, а острите обувки може да ги оставим за друг тип поводи.

Най-добрата обувка за крака е кожената и то говорим за естествена кожа. От природна гледна точка не е добре, но естествената кожа не може да се сравни с никоя друга, нито изкуствена нито еко кожата. Ако не можем да си позволим обувки изцяло от естесвена кожа, то е желателно поне вътрешността им да бъде от такава.

Сводът на обувката, която избираме трябва перфектно да пасва на нашия. Ако спазваме това правило, няма да имаме проблем да носим обувки с висок ток по цял ден. Просто ще ни е удобно и ще се чувстваме добре.

Различните видове стелки, възглавнички и прочие ще ни помогнат да се чувстваме максимално добре и в по-неудобни обувки.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment