Качествени кухненски мивки от Teka

Кои са Teka?

Teka е индустриална група, създадена преди 90 години. Нейната търговия е насочена към производството на домашно и професионално оборудване за кухни и бани както и на контейнери от неръждаема стомана за съхранение на напитки. Диверсификацията е подкрепена от текущите инвестиции и научни изследвания за развитие.

Историята на Teka като международна индустриална група започва в Германия през 1924 година. Подразделението за кухненско  оборудване Teka е сред световните лидери в производството на кухненски мивки и домашни електоуреди. Тъй като уникалната марка е специализирана в този бранш, специфичните нужди на клиента са изцяло покрити.

Подразделение за кухненско оборудване

Както вече споменахме, Teka е една от най-големите световни фирми за кухненски мивки и единственият производител на технологии в  съвременния пазар, който предлага пълен спектър от продукти. Подразделението за кухненско оборудван притежава 14 фабрики в Европа, 2 в Америка и 3 в Азия, като по този начин управлява мрежата на световните продажби. Индустриалната група на Teka  е разположена в 37 различни страни, в които се предлагат кухненски мивки от неръждаема стомана, смесители и кухненски уреди, които се продават в 125 държави на 5 континента.

Teka България

Дейността на Teka България ЕООД стартира през 2005 година като дъщерна фирма на Teka Индъстриал АД, Испания. Фирмата предлага същия продуктов асортимент както този на индустриалната група – уреди за бита, професионално оборудване, кухненски мивки, смесители.

Българският клон на компанията се стреми да отговори максимално на нуждите на своите клиенти, като предлага богата гама от продукти и се стреми да ги достави възможно най-бързо.

Кухненското подразделение на Teka се налага като водеща марка за кухненски мивки, смесители и уреди за вграждане, залагайки на качествена изработка и коректност. Компанията предлага пълна гама продукти за вграждане. Тоест ако имате нужда от освежаване на кухнята, можете да се обърнете към марка Teka и да оборудвате помещението си изцяло.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment