J’Adore на Christian Dior – опияняващ и женствен аромат от магазин за маркови парфюми Ivis.bg

Едва ли има жена, която да не е обожава аромата на качествените и маркови парфюми. Тяхното ухание ги кара да се чувстват като богини сигурни и уверени в себе си. Голяма част от дамите със сигурност претежават завидна колекция от маркови парфюми, но тя на струва нищо ако в нея не фигурира опияняващия и женствен аромат на Кристиян Диор – J’Adore.

Този наистина уникален дамски парфюм се предлага в две различни разновидности J’Adore Eau De Parfum и Еau De Toilette. На пръв поглед двата парфюма са еднакви, но всъщност те различни. В действителност са базирани на еднакви съставки и ароматни масла, но с различна плътност.

  • J’Adore Eau De Parfum

Ароматът на цветя тук е по – силен и плътен. Използвани са ароматите на магнолия, жасмин, роза и виолетки, които се разкриват в сърдечните нотки. В базисните нотки също се откриват цветни мотиви в съчетание с аромат на къпина. Плътността и интензивността на парфюма го правят подходящ за студените зимни дни, споделят специалистите от магазин за маркови парфюми Ivis.bg. В сравнение с тоалетната вода той е по – плътен, по – зрял и дори малко по женствен. Може да бъде и съблазнителен, но тук общото мнение, е че основно привлича вниманието. Разбира се според отделните предпочитания може да се използва и през топлите дни, но при определени условия. Например при затворени пространства ароматът му може да се стори силен и леко натрапчив за околните.

Това е стилен и много изискан аромат, изключително подходящ за вечерни събития.

  • J’Adore Еau De Toilette

Главните ароматни нотки в парфюма са магнолия, рози и сливи. Ароматът на тоалетната вода започва със свежи нотки на бергамонт, къпина и други плодове. В средните нотки има драстична промяна – плодовите нотки са доста силни, но розата е доминираща. Имайки предвид сладостта на аромата, розите биха могли да бъдат български и турски. Уханието на J’Adore Еau De Toilette не е прекалено концентрирано, постигнат е баланс във всички нотки. Свежият и цветен стил е доста гъвкав и подходящ за различни среди. Спокойно можете да го изпозлвате всеки ден както за офиса, така и извън него, а също и за топлите летни дни и вечерни събития.

Ароматът на J’Adore е женствен, приятен и забележителен, а спокойно можем да кажем и дори пристрастяващ. Дълги години той е един от най – предпочитаните и продавани парфюми на Christian Dior, споделят от магазини за маркови парфюми Ivis.bg.

Според вашите предпочитания вие можете да се сдобиете с J’Adore Eau De Parfum или Еau De Toilette само с няколко клика на мишката на http://www.ivis.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%8E%D0%BC%D0%B8/christian-dior/j%26%2339%3Badore

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment