Изхвърляне на стари мебели

#хамали #хамалски_услуги #хамали_софия #хамалски_услуги_софия #хамалите #хамалите_бг #hamalite #транспорт #транспортни_услуги #преместване_дом #преместване_офис #прместване_склад #извозване_отпадъци #превоз_мебели #транспорт_на_мебели #преместване_пияно #преместване_пияна #преместване_тежки_предмети #преместване #преместване_багаж #превоз_багаж #транспортиране #пренасяне_пияно #монтаж_демонтаж_мебели #монтаж_мебели #демонтаж_мебели #фирма_за_преместване #почистване_тавани #почистване_мазета #почистване_дворове Услуги

Извозване и изхвърляне на  стари мебели ще е необходимо, ако искате да създадете по-комфортна среда у дома или да смените старите мебели с нови. Също така в случай, че ви предстои ремонт или искате да подготвите жилището си за  продажба. В тези случаи си струва да поръчате услугата за изхвърляне на стари мебели от вашия апартамент, с помощта на Хамали бг.

Извозване и изхвърляне на стари мебели с помощта на професионални хамали

Планирате преместване в нов дом или искате да обновите жилищното си пространство? Свържете се с фирма Хамали бг, която ще ви помогне бързо и качествено да изнесете и изхвърлите неизползваемите мебели от вашия апартамент. Екип от квалифицирани и опитни хамали ще пристигне в удобно за Вас време във вашият дом, офис, гараж или склад. Те ще транспортират  и изхвърлят всички счупени, прашни и неприятно миришещи дивани, легла, матраци, износени столове и дивани със стърчащи пружини. Необходимият капацитет на камиона се подбира предварително, така че да е възможно да се транспортират  всички ненужни за изхвърляне мебели наведнъж.

При заявка по телефона трябва да съобщите на хамалите всички размери на артикулите, тяхното тегло и количество. На място работниците ще предпазят рамките на вратите от стружки и подовете от драскотини, като ги облепят предварително  с подходящия опаковъчен материал. Хамалите носят със себе си и необходимите инструменти за бърз демонтаж на обемисти мебели. След това, те ще бъдат изнесени внимателно и безшумно, натоварени в автомобила и извозени до сметището.

Ползи от избора на професионални хамалски услуги

 • Спестявате време и енергия – Няма нужда да търсите отделно работници, отделно кола, място за изхвърляне на мебелите и т.н. Всичко това ще бъде извършено от екип професионалисти само от фирма  като Хамали бг.
 • Безопасност – Професионалните хамали ще работят внимателно и няма да повредят вратите, подовете и стените в апартамента ви, когато пренасят мебелите за изхвърляне.
 •  Ефективност на изпълнение на поръчката –  Специалистите ще носят със себе си необходимите инструменти за демонтаж на мебели.
 • Тихо и първокласно извършване на работния процес –  Обучените хамали няма да създават шум във входа, който би могъл да попречи на вашето домакинство и съседи. Няма да имате оплаквания и за качеството на работа!
 • Пълна отговорност към клиента – Изпълнителите не биха нарушили договорените  с вас срокове за работа.
 • Коректно отношение към клиента – Цената се договаря преди започване на работа. Няма да се притеснявате от неочаквани изненади след предоставяне на услугите.

Какви мебели трябва да бъдат изхвърлени?

 • Изхвърляне на офис мебели – Задачата може да бъде решена в удобно време, като специалисти на компанията Хамали бг ще осигурят при пристигането си документите, необходими за отписване на имуществото, което трябва да бъде изхвърлено.
 • Изхвърляне на мека мебел – Голямото тегло и размер няма да ви позволят да преместите меката мебел сами и да я пренесете и изхвърлите от дома си. Специалистите от Хамали бг ще направят предварително измерване на вратите и ще разглобят мебелите на части, така че диваните и фотьойлите да могат лесно да преминат през тесни врати или да се поберат в асансьора.
 • Изхвърляне на кухненско обзавеждане – Трудността на изхвърлянето на кухненско обзавеждане се крие във факта, че повечето домакински уреди и осветление са вградени в кухнята. Необходими са опит и знания, за да изключите правилно кабелите и да не повредите оборудването. Освен това в кухненските комплекти често се срещат чупливи стъклени врати и рафтове, от които можете да се нараните, ако не боравите с тях правилно.

Каква е цената за извозване и изхвърляне на стари мебели?

Редица фактори влияят върху формирането на крайната цена като:

 • Разстояние от дома до преработвателното предприятие или сметището.
 • Размери и тегло на мебелите.
 • Количество.
 • Размери на каросерията и товароносимост на автомобила.
 • Необходимост от разглобяване.
 • Наличие на асансьор.
 • Броят участващи хамали.
Директория за статии Blogomania.org
Add a comment