Изследване показва: По-белите зъби водят до успех в работата и любовта

image

 

 

Човек изглежда по-привлекателен, уверен и финансово успешен с по-бели зъби.

Избелването на зъбите се счита за козметична процедура. Няма да умрете, ако не го направите. Това означава, че процедурата е доста скъпа, както и други процедури. Избелването на зъбите, обаче, може да промени нивото на самоувереност. Прави ви по-привлекателни. Прави ви  да изглеждате така, все едно се грижите за себе си. По-белите зъби ви дават по-здрав и привлекателен вид, а жълтите зъби – по-мръсен и неспретнат. Всъщност те могат да провалят целият ви вид. Лентите за избелване на зъби на крест са идеалния начин да избелите зъбите си.

Проучване, подготвено от избелващи лентички Crest (2007) показва, че красивата усмивка има директно въздействие върху успешното взаимодействие, социално и професионално. Бялата усмивка влияе значително на това какво другите мислят за вас след като ви срещнат за първи път.

Тристепенното проучване включваше симулирани интервюта за работа, първи срещи и количествено онлайн проучване: повече от половината от участниците бяха с по-големи шансове за наемане (58%) и им бе предоставена по-висока заплата (53%) след като бяха избелили зъбите си. Проучването също така показа, че оценителите са обърнали повече внимание на „срещите“ с повече от половината участници след като са избелили зъбите си.

По време на симулативните интервюта за работа също бе забелязано, че повечето от участниците бяха възприети като по-професионални (65%) и по-самоуверени (61%) след избелване на зъбите. При симулиранит

е първи срещи над половината от участниците бяха по-социализируеми (59%) след избелване.

Третата част от проучването, количествено онлайн изследване на над 1006 души се състоя от две други изследвания, хората, които са избелили зъбите си имаха по-позитивни характеристики от тези със зъби с петна: финансово и професионално успешни. Освен пола, възрастта, дохода, образованието, професионалния или семеен статус те биваха оценявани и по зъбите.

Проучването доказва значителния ефект на по-бялата усмивка. Белите зъби са знак за успех. Те показват, че човек има време, ресурси и желание да инвестира в усмивката си. По-чистите и бели зъби ви правят по-атрактивни и няма работа или човек, които да са твърде недостъпни. В резултат на това, тези които плащат за избелването на зъбите си са по-успешни и щастливи в своя живот!

 

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment