Избор на уеб дизайн компания

Избора на уеб дизайн компания е важно решение за вашия бизнес или организация. Чудесно изглеждащ и добре оптимизиран уеб сайт ще спечели нови, доволни клиенти. Лошо изглеждащ и не оптимизиран уеб сайт би изтласкал клиентите също толкова бързо, колкото ги е привлякъл първоначално.

Много трудно би се намерил човек, който да притежава всички умения за създаването на напълно функционален уеб сайт. Рядко срещано е някой, който ще създаде страхотен дизайн, също да напише кода и да програмира всичко заедно, за да започне сайта да функционира нормално.

Винаги е добра идея да се консултирате с повече от един дизайнер и уеб дизайн компании, за да откриете правилната компания, която да се напасне към вашия бизнес.

Разгледайте някои въпроси, които според нас трябва да се вземат на предвид при избора на уеб дизайн компания:

 • Помислете как предпочитате да работите с уеб дизайн компанията. Дали искате да осъществявате срещи лице в лице или да разговаряте по телефона или с помощта на интернет.
 • Повечето сайтове днес са изградени със система за управление на съдържанието (CMS). Тези сайтове са познати като динамични сайтове. Системата за управление на съдържанието стои „зад уеб сайта“ и позволява съдържание да се редактира, добавя или премахва по всяко време и колкото често желаете. Сайт без CMS система се нарича статичен уеб сайт.
 • Отправете запитване за цената преди проекта да започне. Уверете се, че сте разбрали какво точно включва цената, която сте договорили, независимо дали работата ще в рамките на определен бюджет или с фиксирана цена.
 • Проверете препоръките на клиентите на компанията към която сте се насочили. Опитайте да се свържете с някои от клиентите за да ги попитате за препоръка, различна от тази, която са оставили в препоръките на сайта.
 • Разгледайте портфолиото на компанията. Обърнете внимание дали дизайните не са наподобяващи. Ако си харесате някой дизайн повече от другите, отправете запитване дали дизайнера го е създал сам или е използвал услугите на графичен дизайнер.
 • Някой уеб дизайн компании предлагат непрекъсната поддръжка за клиентите си. Попитайте компанията дали предлагат непрекъсната поддръжка и дали се доплаща за тази услуга.
 • Разпитва ли ви уеб дизайнера относно вашия бизнес? Усещате ли, че уеб дизайнера наистина разбира същността на бизнеса и връзката с уеб сайта?
 • Попитайте уеб дизайнера за интернет маркетинг и SEO оптимизация. Дори най-красивия уеб сайт в света не би бил от полза ако не се появява в резултатите на търсещите машини, като Google и т.н. Много е важно, дизайнера да разбира параметрите, които трябва да се включат към кода. Възможно е два уеб сайта, които изглеждат еднакво за потребителя да са два напълно различни сайта за Google.
 • Накрая, как ви се струва? След като сте разговаряли с уеб дизайнера, мислите ли, че той е човек с който ви е приятно да работите, който ви разбира и ви вдъхва доверие? Ако отговора на тези въпроси е ДА, то това е уеб дизайнера за вас.

Сред големия избор на уеб дизайн компании, вие най-вероятно ще изберете дизайнер с който бихте могли да работите. Изберете този, който ви слуша, разбира бизнеса ви и разполага с ресурсите да работи според бюджета и периода с който разполагате.

Devnox – уеб дизайн компания

Удовлетворяването на нашите клиенти е нашият приоритет. Това е причината да предлагаме безплатна консултация. Бихме желали да мислим, че сме подходящата уеб дизайн компания за всички, но това не би било реалистично. Ние ще ви дадем важни съвети и ще приемем работата само ако смятаме, че ще свършим отлична работа за вас.

Защо да изберете Devnox

5 причини да изберете Devnox за уеб дизайн и изработка на уеб сайт

 1. Партньорство
  Ние работим заедно с клиентите си за да проектираме и създаваме уникални дизайни, както и да усъвършенстваме съществуващи. Ние не налагаме своите решения, а слушаме клиента и съветваме, но най-важното е, че доставяме вашите изисквания.
   
 2. Предоставяне на качествени решения
  Нашият опитен екип е създаден от перфекционисти и ние се гордеем с работата, която вършим. Доволни сме само, когато предоставяме първокачествени услуги.
   
 3. Уговорена цена
  Цените ни са конкурентноспособни. Вярваме, че предоставяме ценово-ефективни решения. Можем да работим както с фиксирани цени, така и в рамките на определен бюджет.
   
 4. Гаранция за ефективност
  Стремим се да гарантираме очакванията на клиента и да завършваме проектите си навреме и в рамките на бюджета. Ще работим за да не превишаваме и пресрочваме.
   
 5. Опитен екип в съчетание с умения
  Ние вярваме, че трябва да се използва правилния човек за всяка задача. Умеем да разпределяме различните умения на членовете от екипа в правилната точка от развитие на проекта. Нашият екип първо разбира бизнеса и тогава преминава към действие.

Ако желаете да разговаряте с нас относно уеб дизайн, изработка на сайт или изработка на онлайн магазин и процес на работа, моля отправете запитване за да обсъдим как бихме ви помогнали.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment