Модни съвети при избиране на дамски рокли онлайн

Дамски рокли, съобразени с най-актуалните модни тенденции за 2021 и 2022 от Efrea Лайфстайл
Дамски рокли с различен силует - вталени, разкроени, прави от българския производител на дрехи Ефреа

Онлайн пазаруването Ви дава възможността да спестите време от обикаляне на физически магазини, може да пазарувате навсякъде дори и през мобилния си телефон, някои онлайн магазини предлагат безплатна доставка над определена сума.

Как да изберем най-подходящата дамска рокля онлайн? 

На първо място обърнете внимание на страната на производство. Например дрехите, произведени в Китай за проектирани за значително по-ниски жени. Може да се окаже, че талията Ви е точно под бюста, а дължината на роклята е неприемливо къса. Дългите ръкави също може да изглеждат по-скоро като 7/8 . От друга страна дрехите, произведени в България са съобразени със средния ръст на нежния пол. 

Роклите могат да се разделят на различни видове според силуета си, а в тази публикация ще разгледаме някои от най-често срещаните.

Права рокля – това е един от най-често срещаните видове. Характеризира се с това, че няма свивки в областта на талията и не е разкроена в долната част. Елегантна и подходяща за офиса и официални поводи, това е една от най-често поръчваните дамски рокли онлайн. Разбира се можете да използвате колан, за да подчертаете талията си.

Рокля с А силует – характеризира се с форма на триъгълник с изрязан връх. Тук талията също не е подчертана, а линията на роклята плавно се разширява към подгъва. Прикрива областта на корема и по-широкия ханш. Женствена и стилна, тази рокля се предлага в различни дължини, къса над коленете, средна дължина, та чак до земята.

Силно вталените рокли имат за цел да подчертаят красивите извивки на тялото, но се препоръчват за дами с тънка талия и фигура тип пясъчен часовник. Вижте таблицата с размери на онлайн магазина, както и еластичността на материята, ако сте тип круша с по-широк ханш. 

Има и друг вид вталени рокли тип Bodycon, които също са вталени, но не толкова плътно прилепнали към тялото, а по-скоро имат чупки в областта на ханша, за да създадат илюзия за по-тънка талия.

Дамските рокли с пеплум под талията придават обем на ханша с цел постигане на по-женствен силует и са подходящи за дамите с фигура тип правоъгълник или обърнат триъгълник с по-широки рамене и тесен ханш.

Разкроените рокли са различни видове. Някои са вталени в горната си част, а се разкрояват под талията. Това може да прикрие по-широкия ханш, но е подходящо и за дами, които искат да постигнат повече обем в тази част. Някои от роклите са разкроени още под бюста и прикриват зоната на корема. 

Роклята тип риза има характерната якичка в горната част и често копчета в предната част. Отново подходяща за офиса, особено в комбинация със стилно сако,  както и различни поводи.

Роклята тип прегърни ме е оформена така, че да подчертава талията. 

Вижте най-различни видове дамски рокли в размери от XS до 4XL в онлайн магазин Efrea.com

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment