избелване на зъби ленти за избелване на зъби

crest whitestrips

Официален представител на ленти за избелване на зъби Crest whitestrips. най-доброто избелване на зъби в домашни условия. Гел за избелване на зъби, Системи за избелване на зъби, пасти за избелване на зъби, всичко може да намерите при нас!

С много разновидности на избелване на зъбите, които се продават онлайн в магазини в САЩ, избелването на вашите зъби никога няма да бъде по достъпно от сега. Мечтаете ли си за бяла усмивка? Преди да решите да избелите вашите зъби, насрочете си час за зъболекар, да може да ви прегледа зъбите, за кариеси и да ги изчисти от зъбния камък. Разбира се това е важно, когато се подготвяте да избелите вашите зъби.

Кандидат ли сте за избелване на зъби?

Не всеки може да използва тези избелващи системи. Поради следните причини може да бъдете възпрепятствани да избелите зъбите си:

  • Имате пломби, които не могат да бъдат избелени от хидрогенния пероксид, който се използва от зъболекарите.
  • Зъби, които имат вътрешни наслоявания, обезцветяване и тн.
  • Натуралния цвят на зъбите ви е кафяв или сив и няма да доведе до значително избелване на зъбите.
  • Бременност и кърмене – Трябва да избягвате избелване на зъби, когато използвате избелващи системи за зъби.
  • Хора със свръхчувствителност на зъби трябва да избягват да използват избелващи системи за зъби. Това може да увеличи още повече чувствителността на вашите зъби

 Как се избелват зъбите?

Емайла, първия слой на зъбната повърхност е всъщност почти прозрачен или изчистен. Най-вътрешния слой наречен Дентин е обикновенно жълт, но може и да е сив , черен или кафяв.  Това е цвета, който виждате през емайла на зъбите. В случай на избелване на Дентина, пероксидното решение е да се приложи върху емайла. Този процес отваря порите на емайла и позволява на пероксида да достигне този слой наречен Дентин.

На пазара има няколко вида избелване на зъби – в офис (кабинетно избелване) , професионална система за избелване на зъби за дома или такива с директно нанасяне на зъбите, което е най-използвания начин по света.

Важното е да имате реалистични очаквания, когато избелвате вашите зъби. Крайния резултат винаги е различен и трябва да направите поне няколко нанасяния на избелващия продукт върху зъбите за да добиете по-бързо желания ефект. Избелващия резлутат може да трае от 1 до 3-4 години, като след използването на оцветяващи напитки и храни и употребата на тютюневи изделия може да доведат до потъмняване на зъбите. Избелването на зъби може да варира от човек до човек.  За това изберете това, което мислите ,че е добре за зъбите ви с необходимия бюджет за това.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment