Интересно за PVC профилите

Най-честите колебания от страна на домакинствата, които имат нужда да заменят старата дървена дограма с нова, са дали последната да бъде алуминиева или PVC. Изборът на дограма и стъклопакет преминава през разглеждане на различни видове профили и техните конкретни характеристики за звукоизолация и топлоизолация. Не е достатъчно да се нахвърлите на първия срещнат профил, само и само защото бил по-евтин, от другия. Има много причини да сложим PVC дограма на врати и прозорци, като най-основната е топлоизолацията! Този тип дограма не допуска интензивен топлообмен, тъй като самият материал наречен PVC има изключително ниски стойности на топлопроводимост. Това му качество го прави идеален за подобни нужди, като така гарантира минимални топлозагуби за всеки, който му се е доверил. Да си осигурите качество що се отнася до прозорците, ще Ви бъде изключително полезно. Старата износена и похабена дограма е първият Ви враг по пътя към изящния дом, който ще оказва своето негативно влияние върху всяка една от месечните Ви сметки за ток и отопление. А както знаете и сами – това е най-големият разход за всяко едно домакинство.Друго страхотно предимство, което предполага използването на PVC дограма е фактът, че за нейната изправност и красив външен вид не се изисква почти никаква поддръжка. Няма да ви се наложи да я боядисвате или нанасяте различни защитни покрития, а напълно достатъчно е да я почиствате с мокра кърпа от време на време.

Има много причини да сложим PVC дограма на врати и прозорци, като най-основната е топлоизолацията! Този тип дограма не допуска интензивен топлообмен, тъй като самият материал наречен PVC има изключително ниски стойности на топлопроводимост. Това му качество го прави идеален за подобни нужди, като така гарантира минимални топлозагуби за всеки, който му се е доверил..Друго страхотно предимство, което предполага използването на PVC дограма е фактът, че за нейната изправност и красив външен вид не се изисква почти никаква поддръжка. Няма да ви се наложи да я боядисвате или нанасяте различни защитни покрития, а напълно достатъчно е да я почиствате с мокра кърпа от време на време.

Иновативни и ефективни, създадени в идеалните производствени условия, с гарантирано качество и произход на суровините, и напълно покриващи изискванията на световните системи за качество. Профилите BAUFEN са създадени за да  удовлетворят всички изисквания на потребителите на прозорци и врати.

Baufen е продукт с европейско качество отговарящ на най-новите изисквания за екологично производство и опазване на околната среда.Ние работим с акцент върху качеството и непрекъснатото разработване и внедряване на нови продукти.Предприятието ни работи в духа на „да защитиш хората и околната среда” в стремежа си към съвършенство. През 2007 г. Бултем ООД  със съдействието на Greiner Extrusion Austria – водещ производител на екструзионна техника в Европа, стартира проект за екструзия на прозоречни системи “Baufen profiles’’. Съвместно с австрийски специалисти е извършено проектиране и пускане в експлоатация  на ново модерно оборудвано производствено предприятие.

От създаването си те непрекъснато се развиват като инвестират в проучване и разработване на нови продукти и производствени технологии, за да може успешно и своевременно да отговори на променящите се пазарни потребности.

Baufen profiles е утвърден производител на PVC профили за прозорци и врати. За да гарантираме постоянство и високо качество на нашите продукти, ние работим с оборудване от най – добрите в бранша – екструзионни линии и инструменти от Greiner Extrusion – Austria и екструдери на KraussMaffei, Germany – световни лидери в тази област.Персоналът на BAUFEN Profiles е преминал специализирано обучение в Greiner Competence Center – Austria и допълнително обучение от немски и австрийски специалисти в реални условия в България.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment