Имате депресия, но нищо не помага – пробвайте с ОМЕГА 3

Живеем в свят, който ни подлага ежедневно на много предизвикателства. Работата и грижите буквално ни изцеждат. Много често, за да постигнем целите си се претоварваме и ощетяваме организма.

Влошеното здраве, опънатите нерви и депресивните състояния, предизвикани от неудовлетвореността са само част от последиците на стреса. Обвиняваме се за всичко и търсим в себе си вина, че не можем да се справим с всички непосилни задачи.

Може би имате и други симптоми освен депресията. Забелязвате ли суха кожа, повишено кръвно налягане, хронична умора? Може би имате недостиг на Омега 3 есенциални мастни киселини в организма.

Нека изясним какво по-точно представляват Омега 3 есенциални мастни киселини.

Омега 3 есенциалните мастни киселини казано понаучному представляват алфа-линоленова киселина, екосапентанова киселина и докосахексаенова киселина.

Омега 3 есенциалните мастни киселини не се синтезират от човешкото тяло. Парадоксалното е, че те са незаменими за органима на човека. Без тях няма нормален метаболизъм. Те са изключително важни и са незаменими за човекото тяло. Омега 3 есенциалните мастни киселини са отговорни за нормалното функциониране на редица органи.

Незаменимите Омега 3 есенциални мастни киселини ще открием в редица храни като риба, градински чай, асаи, водорасли, ленено масло, тученица, масло от рапица, спанак и орехи и др.

Обаче истината е, че много често чрез храната не успяваме да си набавим Омега 3 есенциални мастни киселини. Какво можем да направим, за да сме здрави? Нужно е да взимаме Омега 3 хранителни добавки под формата на капсули или на течно масло, за да си набивм нужните есенциални мастни киселини. Посетете сайта на Alimento, където са подбрани най-качествените Омега 3 есенциални мастни киселини. Те са произведени от световно признати фирми, които покриват международните стандарти за качество и следват добрите производствени практики.

Ще набавите на организма си здравословни мазнини, без които не можем чрез приемането на Омега 3 есенциални мастни киселини. Така ще регулирате кръвното налягане и ще разредите кръвта си. Ще избягнете образуването на опасни тробми и ще намалите риска от сърдечно-съдови заболявания, които могат да нанесат необратими вреди на човешкото тяло.

Омега 3 есенциалните мастни киселини намаляват стреса. Друго основно качество е, че подобряват храносмилането  – запекът, подуването и нередовният стомах вече ще са в миналото.

Болките с тавите намаляват, повишава се подвижността, а от там се подобрява и тонуса чрез приема на Омега 3 мастни киселини.

Поръчайте своите Омега 3 есенциални мастни киселини бързо и лесно от сайта на Alimento.bg!

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment