Идеи за подаръци за 25 годишни жени

Търсите подарък за 25 годишна жена за Коледа, рожден ден или друг специален повод?

Разбира се, много зависи от персоналността, интересите и предпочитанията и нехаресванията на една 25 годишна дама. Спортна натура ли е? Харесва ли джаджи? Дрехите, модата и красотата важни ли са за нея? Харесва ли да се социализира? Обича ли приключения или предпочита домът? Чете ли, гледа ли филми или обича ли музика? Кариеристка ли е, социална ли е или е заета майка? Тази статия има много предложения и идеи които най-малкото ще Ви подсетят за идеалният подарък за 25 годишна жена.

Ето и обобщение на идеи за подаръци съдържащи се в тази статия:

 • Електроника
 • Мода и аксесоари
 • Подаръци за хора които обичат книги
 • Разкрасяващи подаръци
 • Подаръци за спортна натура жени
 • Подаръци за домът

 Електроника

Има много страхотни електроники или електронни джаджи които ще подобрят живота на една млада жена и ще бъдат идеален подарък.

Ето някои идеи:

 • Таблети, лаптопи, нетбук или гугъл хромбук
 • Смарт часовници – часовникът на Ейпъл или Pebble часовникът са най-популярни
 • Amazon Echo – система за разпознаване на гласове за домът. Пуска музика със своите тонколони, казва новините, трафикът, времето, контролира лампите и други джаджи в домът Ви само с Вашият глас.
 • Нов IPhone 6S
 • Безжични слушалки
 • Мултимедиен плеър като Amazon Fire TV и Apple TV
 • Камера която принтира снимките мигновено
 • Смартфон принтер, който позволява принтиране на снимките от Вашият телефон
 • Екшън камера като Rayline 4K UltraHD
 • Безжична тонколона
 • Преносимо зарядно – те могат да спасят живота на всеки, ако сте навън и батерията на Вашият телефон пада. Те са удобни за зареждане на различна техника докато пътувате. Има такива зарядни които имат формата на червило и така лесно влизат в чанта или джоб.

Мода и аксесоари

Модни подаръци като дрехи, чанти, портмонета и аксесоари могат да бъдaт идеалният подарък за жена в средата на 20-те.

Дрехи – купуването на дрехи за подарък може да бъде трудно поради избирането на точният размер, съответсвие, цвят и стил които тя харесва. Въпреки това, ако искате да и вземете дрехи има начини за това. Заведете я на пазаруване, за да избере сама какво харесва. След това, е трудно да сгрешите с ваучер за нейният любим магазин.

Аксесоари – Жените обичат аксесоари и те са много по-лесни за купуване ако знаете нейният стил. Часовници, портмонета, чанти, шалове, чорапи, ръкавици или очила могат да бъдът едновременно практичен и красив подарък. Вземете под внимание нейната персоналност докато купувате аксесоари. Ако тя е кариерна жена, може да избере удобна работна чанта. Ако е спортна натура може да се зарадва на спортен сак за залата. Ако обича да излиза, бижу да декорира нейните дрехи за парти е невероятна идея.

Бижу – Ако тя обича бижута, то тогава има много идеи. Те започват от медальони, обици, очарователна гривна, маншетна гривна, пръстен или огърлица (са идеални за аксесоар когато тя излиза из градът).

Най-добри подаръци за Жена – Портмоне / Чанта

Има всякакви видове чанти и жените обичат да имат различни и практични чанти. Идеите включват малки портмонета за излизане, чанти с презрамка за всекидневна употреба, чанти за пазаруване, нов сак за спортистките, чанта за лаптоп за студентки или кариеристки. Ако тя е майка, тя може много да оцени чанта за памперси.

Малък куфар за уикенда може да бъде добра идея ако тя обича да пътува често.

Ако жената която харесвате обича да изглежда добре в офисът, защо не и вземете нова чанта подходяща за офисът.

Подаръци за любители на книгите

25 годишната жена която познавате, обича ли да чете?

Това отваря цял нов свят с възможности за подарък. Ако тя обича да чете и няма електронни четци като Amazon Kindle това може да е супер идея. Kindle са много леки и лесни за държане докато четете във всякаква позиция, батерията им издържа със седмици, може да имат около 1000 книги в зависимост от тези които сте купили, също така можете да четете на директна слънчева светлина.

Ако предпочитате да й купите книга, малко разследване (питайки семейство и приятели, питайки я директно или търсейки по рафта) ще Ви разкрие любимият и автор. Ако всичко друго се провали, ваучер за книги винаги ще бъде полезен.

Има и много забавни книги за една 25 годишна жена, като 101 неща които да направя преди да умра или 101 тайни за тайните Ви през 20-те Ви години.

Абонамент за списание

Много жени и момичета обичат да отделят няколко минути за четене на списание. За този тип жена, абонамент за списание е добър подарък и това списание ще им бъде доставено през цялата година.

Разкрасяващи Подаръци

Разкрасяващите подаръци са най-често лесни за купуване. Някой луксозен лосион, грим или парфюм са страхотни подаръци. Ето и някои идеи:

Грим – има нещо интересно в ползването на нова козметика. За истинска изненада търсете някой простичък продукт от скъпа и качествена марка, може би такъв който тя не би си взела. Най-често такъв продукт идва с козметична чантичка и кутийка която тя може да ползва когато пътува или за всекидневна употреба вкъщи.

Неща за косата – преса, вафлички , сешоар, маша за коса, маша за къдрене – са все страхотни неща които да и помагат да има перфектна коса и да пробва нови стилове.

Електрическа четка за зъби

Ваучер за спа или козметик

Спортни Подаръци

Ако 25 годишната жена е спортна натура, Вие можете да и купите нещо което да и помага да се наслаждава на любимият и спорт или спортна дейност.

Домашни уреди за фитнес – Някои жени обичат да тренират вкъщи и биха оценили ДВД на тема фитнес, гири за ръце или някакъв вид уред за тренировка.

Тракер за активност – тракерите за активност като fitbit измерват статистики като горене на калории и изминатите крачки. Те са перфектни за наглеждане на активността през деня и за подобряването й. Някой имат опции като монитор за ритъм на сърцето и също могат да измерват качеството на съня.

Подаръци за домът

25 годишните жени обикновено обичат средата в която те живеят да изглежда добре и биха оценили красив аксесоар за домът. Мислете за лампи, възглавници, дигитални фото рамки, свещи или часовник.

Ако тя обича да слуша музика, има много интернет радия които са подходящи за слушане на музика от различни станции. Преносими безжични тонколонки са също добри, защото тя може да ги разнася из къщата и винаги ще има достъп до музика в която и да е стая.

Други подаръци в тази категория съдържат топли чехли или чорапи или супер топла пижама в която тя може да отмаря.

Халати за баня и халати за вкъщи са също практичен и полезен предмет за обличане вкъщи.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment