Гривни “Шамбала” от Ивона БГ

Гривни “Шамбала”, още в древността са носени от будистки монаси по време на медитация за постигане на пълна хармония. Вярва се, че носят късмет, здраве, благоденствие и душевен мир.

Можете да ги намерите на нашия сайт озработени качествено и заредени с положителна енергия.

http://www.ivona-bg.com/category/33/grivni-shambala.html

Тибетските Шамбала Гривни са изцяло ръчна изработка. Според Фън Шуй те носят късмет и са отражение на Вашата индивидуална същност. Те са както красиво бижу така и талисман, носещ сила, душевен мир и любов. Днес могат лесно да бъдат намерени в най-различни разцветки и модели.

Голям процент от хората носят тези гривни просто, като моден аксесоар, но за щастие има и такива, които разбират значението и ги носят поради духовното си убеждение. Вярва се всички тези камъни, кристали и метали, които са вплетени в гривната имат оздравително действие. Доста хора ги ползват за да засилят силата на духа си, освен това са популярни и в медитацията. Гривните Шамбала са символ на единството.
Запомнете: “Щастливата” ръка при жените е лявата, а при мъжете – дясната. Носейки накит от камък на нея Вие усилвате собствената си енергетика.
Мийте камъните под течаща вода – така ще ги пречиствате от лошите енергии, които те поглъщат.

Гривните са с регулируема ширина и са подходяща за мъже и жени.

www.ivona-bg.com

 

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment