Great Wall Voleex C10 – стилен и достъпен семеен автомобил

Great Wall Voleex C10
Great Wall Voleex C10

Great Wall Voleex C10 е един от последните модели на произведените в България автомобили на китайската компания Great Wall. Автомобилът е относително малък, но за сметка на това просторен и достъпен в ценово отношение.

С Great Wall Voleex C10 автомобилният завод в Ловеч – Litex Motors прави поредната си стъпка в посока сбъдване на големите си амбиции за пазара в България и на Балканите. Новият модел на марката се прицелва в сегмента на малките семейни автомобили, които придобиват все по-голяма популярност у нас през последните години. Волекс C10 разполага с малък и икономичен двигател, който напълно удовлетворява родния потребител с оглед постоянно растящите цени на горивата, а именно 1,5-литров двигател с мощност от 97 конски сили.

Great Wall Voleex C10 имплементира в своята разработка и последните тенденции в световното автомобилостроене като разчита на гъвкавост, модерна визия, висока сигурност и широка функционалност, която получават пътниците и шофьора. Амбицията от гледна точка сигурността при ПТП e обезпечена и от стандартни въздушни възглавници за шофьора и пътника до него, не се предлага и опция за странични такива, както и за въздушни завеси отпред и отзад.

Сред оборудването на Great Wall Voleex C10 откриваме климатик, аудио система, централно заключване, лети джанти, асистент за паркиране при ход на задна скорост и много други стандартни за базовия модел аксесоари. Интересно е да се спомене, че двигателят на Волекс C10 е изцяло създаден от алуминий като благодарение на компютърно регулиране осигурява най-добрите показатели с оглед своите възможности, както и ниския разход на гориво и минимални вредни емисии.

Друго интересно решение, което от Great Wall са инициирали в своята маркетинг стратегия у нас е възможността да бъде поръчана фабрична газова уредба при доплащане от страна на клиента. Още допълнителни екстри извън цената на базовия модел, която в момента е около 16 хиляди лева са спортната решетка и цвят металик на купето.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment