Гарет Бейл в състава на Уелс срещу Хърватска

Топ нападателя на Тотнъм Гарет Бейл е готов за предстоящия мач на своя национален отбор срещу Хърватия. Бейл, който е един от основните играчи на Тотнъм и имаше сериозни проблеми с вирусно заболяване, което му попречи да се включи в игра за своя национален отбор.

Въпреки това, дори и без Гарет Бейл, Уелс успя да се наложи макар и трудно след 2:1 над Шотландия в изминалия квалификационен кръг за участие в Световното първенство през 2014 в Бразилия. Уелс заемат трето място в своята група А, но сериозно изостават от първите два отбора Белгия и Хърватия, затова ще трябва да търсят задължителна победа над Хърватите с цел класиране на втора позиция.

Уелс са сочени за аутсайдер в предстоящята контрола с Хърватска, като шансовете на отбора на Бейл се оценяват при над 5,00 коефициент. Въпреки това, Уелс ще дадат всичко от себе си да спечелят трите точки, защото в противен случай ситуацията около тях става сложна и участието в Мондиал 2014 ще се изпари бързо, бързо.

Победата над Шотландия не бе изненада, тъй като Шотландия са на последно място в групата и за тях вече всичко е загубено. Друтите отбори състезаващи се в Група А изиграха по-равен брой срещи – 5, но има още достатъчно мачове за да се получи някаква промяна във класирането.

В изминалите контроли се получиха доста изненади, така че няма да е нещо кой знае какво ако Уелс се наложи над Хърватска. Очакват ни интересни моменти от предстоящите футболни срещи за класиране на Мондиала, и разликата от седем пункта за Уелс е преодолима поне към настоящия момент.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment