Fiskars – за всекиго по нещо

Ако сте добра майка, съпруга и домакиня, имате прекрасно семейство и поддържате целогодишно перфектната градина, горещо ви препоръчваме сайта на марката за домакински принадлежности, съдове, аксесоари и инструменти, полезни за всеки дом – Fiskars.

Фирмата е разработила и поддържа свой добре подреден сайт за онлайн търговия, който може да бъде оприличен като рая за перфектното семейство.

Кулинарията е вашата страст, Fiskars прибори и уреди за готвене ще удовлетворят изискванията и на най-претенциозната домакиня. А наборът ножове на Fiskars наистина е впечатляващ – нож за белене Fiskars, нож за шпековане Fiskars, нож за мазане Fiskars, нож за хляб Fiskars, и още, и ощe…

Обичате да шиете в свободното си време, значи отново сте попаднали на правилното място. Шивашките ножици и ножиците за бродерия Fiskars ще ви потопят в чудния свят на бродерията и ще ви разкрият очарoванието на топлите семейни вечери край камината в шиене на така обичаните от нашите майки и баби гоблени.

Освен перфектна домакиня, вие сте съвременна модерна жена и ваше хоби е да се поддържате жизнена и красива. В такъв случай задължително трябва да се снабдите с ножиците – бижу за маникюр Fiskars, които се предлагат в богата цветова гама.

По-горе споменахме и перфектната градина. Всички необходими инструменти за градината могат отново да бъдат намерени в царството на Fiskars. Градински ножове, гребла, ножици за цветя, билки и стайни растения, инструменти за разсад, изкоренители на плевели, ножици за трева и храсти, ножици за високи клони, мотики и лопатки. Удивително е, че намираме дори специална ножица Fiskars за Бонзай.

Убедихме се вече, че вие сте модерна жена и перфектна домакиня, но Fiskars са помислили и за вашия съпруг – домашния майстор. Фирмата предлага освен погоре упоменатите комплекти ножове за фино нарязани мезета и професионални чукове за забиване и изваждане на пирони, триони и още куп инструменти за бита.

Вашите малки палавници обожават палачинките. А дали те са така вкусни, защото са приготвени с тиганите на Fiskars, а пилето с картофи на мама. Всичко с Fiskars е толкова апетитно и вкусно.

След добрата работа и вкусната храна, Fiskars са помислили и за хигиената на вашия дом. Четката за почистване на паваж или плочник Fiskars е необходим уред в килера на всяко съвременно домакинство.

Прибори, кухненски пособия и съдове за готвене, инструменти за градината и бита с марката Fiskars създават и поддържат уюта във вашия дом, красотата и свежестта на вашата градина, хармонията във вашето семейство.

Fiskars – за всекиго по нещо – http://tool.s.bg/

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment