Евтини FrontPage хостинг планове

Вие може би сте изградили своя сайт с помощта на Microsoft FrontPage. Това ще ви накара да търсите хостинг план, който да успее да поддържа именно тези разширения. Ние сме подбрали хостинг планове, които са изключително надеждни, добре познати, както и на много достъпни цени. Хостинг плановете включват разширения за Frontpage 2000, 2002, 2003 и много други полезни функции. Можете да разгледате нашите предложения за евтини FrontPage хостинг планове. Вие можете да намерите най-добрата сделка за вашия сайт.

  1. HostMonster – Този хостинг доставчик предлага много добър хостинг план с неограничен трафик на данни и неограничено пространство. Вие ще бъдете в състояние да регистрирате неограничен брой домейни, както и поддомейни. Освен това вие можете да използвате FTP, както и POP3/IMAP сметки. Можете да използвате и скриптовия език PHP, ще можете да пазите базите си данни чрез MySQL. Освен това ще сте в състояние да разрешите много проблеми със SSH Access и Anti-Spam. В случай, че поддържате сайт за пазаруване, този хостинг план поддържа и Shopping cart. Ако изберете тази компания, вие ще получите безплатно домейн име, както и безплатни настройки. Ще можете да изградите сайта си с безплатен Site Builder.
    Host Monster предоставя Frontpage 2000/2002 разширения. Освен това вие ще имате бонус за 25 долара Yahoo! кредити, както и 50 долара бонус за Google AdWords. Цената на този хостинг план е 4,95 долара на месец.
  2. JustHost е хостинг план, който ще ви предостави всичко, от което се нуждаете в едно. Вие ще се насладите на неограничено хостинг пространство, както и безпроблемен и неограничен трансфер на данни. Можете да регистрирате колкото си искате домейн имена и да продължите да използвате този хостинг план. Освен това ще можете да оперирате със cPanel съвсем безплатно. С този хостинг план ще можете да използвате PHP5, MySQL 5, Ruby On Rails. Освен това ще можете да хоствате блогове, албуми и форуми. В случай, че не сте готови със сайта си, ще можете да го изградите с безплатен Website Builder, освен това ще получите достъп и до голям брой красиви шаблони. Този хостинг план поддържа Frontpage 2000/2002 разширения. Вие ще получите и много бонуси – кредит за Google Adwords и MySpace Ad. Този хостинг план ще ви струва 4,95 долара всеки месец.
  3. HostGator – Това е нискотарифен хостинг план, който е много надежден и популярен. Цената му е 4,95 долара на месец. За тези пари вие ще получите неограничено дисково пространство и трансфер на данни. Този хостинг план осигурява достъп до контролен панел – cPanel. Ще бъдете в състояние да създавате неограничен брой поддомейн имена. Ще можете да използвате FTP и електронна поща. Ще получите и задължителните за всеки добър хостинг план PHP5, MySQL5, Fast CGI, Ruby On Rails, SSH, Curl, Python. Ще можете да изградите сайта си с безплатен Site Builder. В допълнение на това ще можете да използвате повече от 4500 шаблона. Можете да поддържате и блог в най-голямата платформа WordPress. Този план има известно предимство пред останалите два, тъй като подържа всички версии на Frontpage разширения. Като допълнение, ако изберете този хостинг план, вие ще получите кредит за PPC платформата на Google на стойност 100 долара. Този прекрасен и надежден хостинг план може все пак може да не ви хареса или да не отговаря на вашите изисквания. В такъв случай до 45 дни вие можете да получите парите, които сте им платили, обратно.
Директория за статии Blogomania.org
Add a comment