Етапи при монтаж на интериорните врати

Да приемем факта, че вече сте закупили вътрешните врати за жилището си. При монтажа и демонтажа на интериорните врати има няколко етапа. Дори и да сте поверили работата на фирма, специализирана в областта, хубаво е да сте наясно поне с основните неща около процедурите, поне от обща култура, това със сигурност ще ви е полезно, за да избегнете недоразумения които биха предизвикали дефектиране на интериорните ви врати във времето.

interiorni vrati relefniНие от Фирма Борман Комерс, ще отделим нужните усилия, за да използваме вашите отделени средства по най-ефективния начин и ще превърнем дома ви в още по-приятен и комфортен. Ако ви трябва нова интериорна врата или търсите съвет, винаги можете да се допитате до нас. Добре е да сте наясно, че ако се нуждаете от монтаж на интериорна врата за ново строителство, тя трябва да бъде от типа „сляпа стена” или „скрита стена”. Това е частта от стената, където ще бъде монтирана вратата. Дебелината трябва да бъде 10 см, височината 210 см, а ширината 2.5 см.

Слепите стени имат мисия да покажат къде са границите на вратата и така може да се прецени какъв е точния размер за монтаж на вратата. Размерът е от решаващо значение, защото именно от неговото определяне зависи каква интериорна врата ще се сложи. Добре е да се доверите на специалист в областта, който знае как точно да вземе необходимите размери и така ще се избегнат грешките и несъответствията, които е възможно да се получат.

След като мазилката е готова се поставя керамиката и теракота. Едва след това се измерват отворите за вратата. Отворът трябва да бъде предвиден първоначално, а височината на вратата се измерва, след като е готов и пода. С керамиката могат да се покриват по-широките стени и да се измери точната ширина на стените.

След това се пристъпва към монтажа, който се извършва едва когато всичко останало е готово.  Малките щрихи, които остават след края на монтажа са обичайни за монтажа на интериорни врати и са свързани с прилепването на касата към пода и стената.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment