Естествен ароматизатор за кола – 5 причини защо го изберете

Спрей ароматизатори за кола Авто-мото свят

Прекарвате дълго време в колата и искате тя да мирише добре? Изкушавате се да пушите вътре, но мирише на пепелник? Става ви лошо от ароматизаторите купени от бензиностанциите? Дори и едно „Да” означава, че правилният избор за вас и вашите нужди се намира на AirSpice.bg.

Естественото превъзхожда синтетиката всеки път – ето защо

Спрей ароматизатори за кола

Това, което всички знаем, но си мислим, че излиза по-скъпо е, че естествените продукти са по-добри за нас. От ценообразуването в био магазините сме свикнали да с мисълта, че естествените продукти са с надценка и, че плащаме за въздух под налягане.

Но истината за цените на естествените продукти може да ви изненада. Причината да избираме синтетиката във всички естества на живота си, е че тя е по-евтина и налична. Свикнали сме да мисли, че естествените продукти са скъпи и, че са рядкост – но в лицето на Air Spice това не е така.

Благодарение на тях, вие можете да закупите естествен, ръчно произведен ароматизатор за кола, които не само да промени атмосферата в купето, но и да действа като успокоително в тежкият градски трафик.

  1. Естественият ароматизатор за кола трае по-дълго

Използването на естествени продукти като етерични масла и истински извлеци от билки и цветя означава по-дълготраен ефект. Тялото на самият ароматизатор отделя уханието постепенно, без да пренасища въздуха, което означава балансиран, дълготраен ефект – така спестявате пари и време.

  1. По-богат избор от ухания

С естествените продукти човек може да се наслади на многобройни видове и букети от ухания, без да се налага да повтаря. Докато синтетичните видове са еднакви, дори с различна опаковка, естествените продукти позволяват за разпознаваеми комбинации, в които всеки отделен елемент оставя своите лични нотки.

  1. Естественото е по-здравословно

При синтетичните ароматизатори, за носител на миризмите, се използва минерално масло, а то е продукт на нефтената индустрия. То е доста по-тежко и остава в тялото дълго време, а насищане на кръвта с минерално масло от вдишване може да доведе до неприятни странични ефекти като замайване, главоболие и дори гадене.

Естествените продукти използват етерични масла като носители на различните извлеци от цветя и билки. Тази комбинация от натурални съставки позволява на тялото отново да диша, без да се затормозява.

  1. По-евтино от синтетичните

В дългосрочен план, ароматизатор за кола от български производител като AirSpice.bg ще издържи по-дълго време, което ще ви спести пари. Вместо да подменят ароматизатор всеки 2ри месец, с натуралните продукти, може да се наслаждавате на много по-дълготраен и пълноценен ефект.

  1. Естественото е по-приятно

Причината да има толкова много изкуствени продукти в днешно време е понеже те са по-евтини. И тъй като световните банки имат такса над живота и първичните нужди на човек, той гледа да пести пари, за да може да живее нормален живот, което води до покупката на по-евтиното, а не качественото.

Но нищо няма да промени факта, че естественото винаги е било, и ще бъде, по-приятно от синтетичното. Причината е проста – ние имаме интимна връзка с природата, която се обажда в момента, в които срещнем добре измислен и произведен естествен продукт като тези, които можете да намерите на AirSpice.bg.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment