Екстеншъни за коса или защо жените ги обичат?

5 съвета, с които ще се съгласите!

Закупуването на коса за удължаване или т.нар. екстеншъни е наистина добра инвестиция, която може да направите във външния си вид.
Особено ако става въпрос за естествена, човешка коса!

Много жени обичат удължаването на косата и затова има ред причини.
Промяната във външния вид е незабавна, на момента-сдобивате се с дълга, гъста, богата коса, без да чакате години. Когато за първи път сложите нашите екстеншъни, няма как да не се усмихнете!
Вече няма да забелязвате как расте собствената ви коса, дори ще ви се струва, че расте бързо. А след като поносите удължения/екстеншъни за коса известно време, осъзнавате, че има много предимства при закупуването и използването им.
Ако обмисляте да преминете към удължения от Ladies’Point, нека ви дадем пет причини за това!
Добре е да сте сигурни относно удължаването на косата ви, особено след като има толкова много информация за това, как допълнителната коса има потенциал да навреди на косата ви.
Въпреки това има много начини да защитите косата си и да се насладите на луксозния външен вид, който удължаването на косата предлага.

Важно е как се поставят и разпределят екстеншъните, как се грижите за тях и основното нещо- те трябва да са 100 % естествена, човешка коса, която да не се скубе, да не се заплита, да не е обработвана или с фабрични примеси.
Нека да разгледаме най-добрите причини, поради които жените обичат удължаване на косата.

1. Често използване на екстеншъни?

Често използването на екстеншъни предпазва собствената ви коса от безразборна промяна на цвета, от прекомерното третиране с преси и маши. Понякога е важно да дадете почивка на естествената си коса, да не я боядисвате, изсветлявате и стилизирате известно време или дори, изобщо. Повечето жени също смятат, че екстеншъните помагат за по-бърз растеж на собствената им коса. Няма да съжалявате!

2. Опитайте нов стил

Жените обичат “удължаване на коса“, защото им позволява да изпробват различни прически. Страхотното е, че имаме налични всякакви удължители за коса (прави, чупливи, къдрави), така че не е нужно да се притеснявате, че ще бъдете само с един тип стайлинг.

3. Какво ви осигуряват удълженията?

Удълженията незабавно осигуряват по-дълга и плътна коса за тези, които искат да подобрят външния си вид, без да манипулират косата си. Винаги, когато трябва да изглеждате красиви за максимално кратък период от време, поставяте удължения!

4. Експериментиране

Експериментиране с цветовете, без да третирате собствената си коса! Отначало повечето жени често са несигурни, но след като поносят и свикнат с екстеншъните си, не искат да се разделят с тях.

5. Защита за вашата коса

Можете лесно да избегнете увреждане от топлинни уреди, като използвате удължаване на косата. Винаги, когато искате да дадете почивка на косата си, можете да носите удължения и ще заобичате екстеншъните също!

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment