Една модерна и наистина изгодна оферта за парфюми

Може би се чудите как Парфюм Маркет Ви предлага парфюми с такива намаления? Вие имате представа колко биха стрували едни качествени парфюми, особено ако отдавна сте фенове на точно определена марка парфюми и сте наясно с цената им. Да, казвате си, качествените парфюми изисква и държат висока цена.

 

Напълно сте прави! Няма как парфюми, изпипани до последната дъхава нотка и представляващи благоуханна и почти магична течност изсипана в луксозно флаконче да бъдат с ниска цена. Гарантираме Ви, че като купувате от Парфюм Маркет, Вие си плащате за всички детайли, свързани с върховото качество на всеки от тези парфюми.

 

Тогава от къде идват респектиращите и леко шокиращи проценти на намаления в нашия онлайн магазин? В Интернет сигурно четете или ще прочетете статии, в които Ви обясняват как качествените парфюми трябва да са супер скъп, как съставките на добрите парфюми качват цената, как евтините  не случайно са евтини. Да, и ние в Парфюм Маркет ги знаем тези неща. Но понякога промяната в ситуацията води или поне трябва да доведе до промяна в мисленето, нагласите и манталитета.

 

Когато марка парфюми се продават в магазин, когато се разпространяват по стандартна магазинна мрежа, тяхната единична цена е натоварена допълнително. цената им е натоварена най-малко заради 2 съображения:

 

•          Трябва да са в наличност постоянно – в магазините, в които се продават парфюми трябва да се поддържа определено количество от всеки вид, за което трябва да се плати, без да се знае с точност колко и кога ще бъде продаден

 

•          Приходите от отделните видове парфюми се включват в общите приходи за покритие както на променливите, така и на ПОСТОЯННИТЕ разходи – наем, ток, парно, заплати….

 

Така при всички положения като купувате парфюми от стандартен магазин, Вие трябва да платите и за всичко онова, което осигурява присъствието им в магазина. Не е така в Парфюм Маркет. Парфюм Маркет е онлайн магазин и ние не поддържаме такива площи като стандартните магазини. При поръчка на парфюми от Парфюм Маркет, ние правим доставка и не е нужно Вие да идвате и да Ви осигурим място, на което да разглеждате. Знаете си любимата марка парфюми и поръчвате. Така цената на парфюмите от Парфюм Маркет не е толкова обременена и цифрата, която плащате като пари се доближава максимално до реалната цена на желания от Вас парфюм – така Вие наистина плащате преди всичко за прекрасните и избрани от Вас парфюми, а не толкова, за да правим ние бизнес. Затова се и казваме Парфюм Маркет! Възползвайте се от нашата модерна оферта – http://parfium-market.com

 

 

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment