Един уникален винтидж боулинг

prosechenata lamarina Искаме да ви запознаем с едно невероятно място, възкресено от далечната 1927 г., когато за първи път е отворил врати Highland Park Bowl в Лос Анджелис.

През 80-те и 90-те години на миналия век, пространството е преобразено като емблематично място за жива музика.

Цели 89 години след отварянето на боулинга, екипът от талантливи дизайнери на “1933 Group” реновира по фантастичен начина мястото, като го превръща в стиймпънк боулинг. С помощта на просечена ламарина, стоманени акценти, ръждиви орнаменти и всякакви метални елементи, които са запазена марка на винтидж стила, артистите ни връщат назад във времето по един несравним начин.

Стиймпънк визията е във всеки детайл, от боулинг алеите до бара, като интериорът е с фокус върху механичните структури и тъмното дърво.

Дизайнерите са експонирали оригиналната фасада и интериор на вдъхновяващото здание, като са ремонтирали алеите и са открили цяло съкровище от старинни аксесоари, които са реновирали, за да изложат пред посетителите.

Освен просечена ламарина и тухли, има още ретро елементи, които запознават гостите с винтидж стила на 30-те години. Такива са например, оригиналните абажури, машинките за бонбони и цигари, капандурите на тавана, старинните рафтове и скамейки.

Благодарение на таланта и амбицията си, артистите възраждат металите в изкуство,  пренасяйки модерната култура в друга ера.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment